Törölt_tag6549

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6549 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag

Profil megtekintések

692 profilmegtekintés
 1. Lehet, hogy nem is olyan könnyű kérdés, vajon a mai napon befejeződik a karbantartás és utána hibátlanul használhatjuk az online ügyfél szolgáltatást?
 2. Szevasztok, E héten szerdán megrendeltem és tegnap már telepítve is lett ( két napon belül ) a sima nem felvevős tatung stb-3112 box, a box kicsi nem igen melegszik, a távirányítója dizájnos jól működik. A box normál állapotban 9w-ot vesz fel, stand-by-ba meg 6.2w-ot. Valóban ezzel a boxal is nézhetem-törölhetem a felvevős boxal felvett műsorokat, vagy akár be is állíthatok újabb felvételeket. Vagyis minden ok.
 3. Köszi a választ, a másik szobában az lcd tv eléggé régi de még kitűnő képe van, sajna csak DVB-T-t tud kezelni, megrendeltem a második sima boxot, igazad volt a 870 ft havi díj mellett nincs semmi más költség .
 4. Köszi a választ, akkor megrendelem a a sima boxot a 1412-ön, remélem az ügyfélszolgák is ugyan azt mondják amit te. Ha nem építették volna le az analógot elég jó kép volt az lcd tévén, eszembe sem jutott volna még egy áram kajolót igényelni.
 5. Köszi gyors vagy biztos email megy neked ha van hozzászólás, az Ászf-ban olvastam, hogy a második box telepítése már nem ingyenes majdnem 9 ropit kérnek a telepítésért, vagy én értettem valamit félre?. Érdekes a fórum motor lemoderálja a ***** szót, fentebb azt írtam,"lehet, hogy ***** kérdés", de a ***** szó helyett pontok lettek.
 6. Na gyerekek lehet, hogy ***** kérdés vajon ha kérek a felvevős mellé egy sima boxot azt a telekomos szerelő telepíti vagy lehet kérni a szereld magad opciót? mert ha csak telepítéssel lehet kérni akkor eléggé húzós lenne, mert azt hiszem, hogy a második box telepítése majdnem 9000 ft plusz a box havidíjjal majdnem 10000ft terhelés lenne a következő hónapban és hozzájönne még a palettás havidíj is ami 13 ropi, így összesen 23 ropival terhelné a T a következő havi számlámat és így eléggé húzós lenne, na persze ha a ******** ****** lennék nemigen lenne ilyen gondom
 7. Jól tudod, hogy már nagyon rég óta nincs a nagy Testvérnél, röviddel a szívműtétje után tették lapátra, utána fokozatosan züllött le régi fórum, de ha jól látom a régi fórumról itt is fellelhető jó pár ismert fórumozó, többek közt te is
 8. Ugyan az mint most ohej, az Attila sokat segített nekem is másoknak is, vajon mi lehet vele?
 9. Köszi tőled is a választ, igen kábeles IPTV-ről van szó, régen még az Attila fórumán én is regisztrálva voltam, (régi szép idők) a mostanira újból kellet regisztrálni mert a régi jelszó/név párossal nem engedett belépni.
 10. Köszi a választ, gondolom akkor a felvételeket is törölni lehet a sima STB-vel. Máshol azt írták, hogy ha a felvevős STB mellé kérek egy simát akkor általában ISB2201-est szoktak hozni, ezek boxok kb mekkorák h x sz x m és az áramot mennyire kajolják? Az én 6 éves felvevős boxom 25w-ot, standby-be 22w-ot kajol.
 11. Szevasztok, Sima, nem pvr-es STB-vel csak a tv adások nézhetőek, vagy ki lehet választani a menüben és nézni, a másik szobában a pvr-s STB-vel felvett műsorokat is?