KatEdi79

Tag
 • Tartalmak

  81
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit KatEdi79 posztolt

 1. Sziasztok! Ma egy tragikus eset történt a telefonommal: ráborult egy pohár víz, amitől teljesen beázott. Ezek után azt gondolom, hogy újat kell venni, mert már új akkumulátor és töltőcsatlakozó van benne. Olyat szeretnék, amibe micro SIM kártya kell. Árban se legyen nagyon drága, ne közelítse meg a 100 ezer Ft-ot. Köszönöm a segítséget előre is!
 2. Sziasztok! A facebookon a Telekom HU csoportban már feltettem a kérdést, de sajnos nem tudtak segíteni, ezért írok ide. Nemrég olvastam a bejegyzést, hogy a Domino Most szolgáltatás június 1-je óta 190 Ft. Ezek után szeretném lemondani a szolgáltatást. Hogy tudom ezt megtenni? Előre is köszönöm! Üdvözlettel Edina
 3. Értem. ? Köszönöm a segítséget ! ? További szép napot ☀ kívánok! ?
 4. Köszönöm! ? További szép estét ?!
 5. Sziasztok! SIM kártyám adategyeztetési határideje idén július 18-án jár le. A koronavírus miatt azonban azt a tájékoztatást olvastam, hogy meghosszabbítják. Ez érvényes még, vagy július 18-ig végezzem el az adategyeztetést? ? Köszi ? Üdvözlettel: Edina ?
 6. Sziasztok! Nemrég aktiváltam az új feltöltési kedvezményt(3000 Ft feletti feltöltés esetén 50 perc hálózaton belül, amit 7 napon belül használhatok fel). Mai napon 5000 Ft-ot töltöttem SIM-kártyámra, majd ezek után felhívtam a legjobb barátnőmet, akinek ugyan 20-as a száma, de nemrég áthordozta a Telekomhoz, így ingyen beszéltem vele. Ezek után lekérdeztem a *111#-en keresztül a 1, 1, 1, 4, 1 menüpontokat és azt a választ kaptam, h amennyiben rendelkezek feltöltési kedvezménnyel, úgy a kedvezményes egyenleget már felhasználtam. Mától indult el a kedvezmény, a barátnőmmel még csak 1 percet beszéltem, tehát nem járhatott le a kedvezményes egyenlegem. Esetleg valaki itt a fórumban tudna nekem segíteni, tanácsot adni, kihez forduljak? Köszi!
 7. igen, nyomógombos készülékem van, Nokia 130-as.
 8. Szia nem tudom megnézni, az én telefonom nem androidos
 9. Időközben felhívtam a 1414-et és azt mondta az ügyintéző, hogy nemrég lett aktíválva a bónusz, és a feltöltést a mai napon kezdeményeztem 5000 Ft-tal, így a rendszer még nem érzékelte, hogy van hátra belőle még 49 perc. Bárki is válaszol nekem időközben, köszönöm.
 10. Sziasztok! Amennyiben megrendelem az új Mobil S havi díjas díjcsomagot, az SIM-kártya cserével jár? Köszönöm! KatEdi79
 11. Köszönöm! Esetleg, ha üzletben váltok díjcsomagot(havi díjas), akkor lehet a számok közül választani?
 12. Sziasztok! Érdeklődnék, hogyan kérdezhetem le, mennyit telefonáltam a 25 perc feltöltési kedvezményből? Korábban ezt az önkiszolgáló menüpontból az 1,1,1,4,1 menüpontokkal tudtam megtenni. Köszi!
 13. Szia. Nem tudom, de én már lemondtam a feltöltési kedvezményt, ráadásul május 1-től új kedvezmény lépett érvénybe. Részletek itt: www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/feltoltesi-kedvezmeny
 14. Sziasztok! A feltöltési bónusz kedvezménnyel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. A legutóbbi feltöltés során 5000 Ft-tal töltöttem fel az egyenlegemet(most 5391 Ft), így 50 perc ingyenes beszélgetést kaptam ajándékba, amelyből 16 percet beszéltem ingyen. Ehhez képest a kimenő hívások időtartama 21 perc és 13 mp. Kérdés: Hová lett akkor 5 perc? Eddig 3 számot hívtam ingyenesen hálózaton belül. Köszönöm a segítséget előre is! Üdv. KatEdi79
 15. Kedves Teherwagon, a 14 nap jövő szombaton fog lejárni. Üdv. KatEdi79
 16. Sziasztok! A Domino Mostról olvastam a honlapon, hogy visszavonásig érvényes. Ma a postáról hoztam egy Telekom szórólapot, amelyen az áll, hogy augusztus 31-ig. Amennyiben augusztus 31-ig él az opció, utána megszűnik? Köszönöm: KatEdi79
 17. Most jöttem rá, hogy az én díjcsomagomban(Domino 5) be van kapcsolva, nekem azért kerül ennyibe.
 18. Ezek szerint már nem 9 és 19, hanem 39 és 49 Ft-ért telefonálhatok? Bár most, amikor barátnőmnek írtam húsvét alkalmából SMS-t, 19 Ft-omba került.
 19. Sziasztok! Emlékeztetőül: Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendszereink alapján a megadott hívószámon 2018. február 14-én sikeresen megtörtént az adategyeztetés. Amennyiben a továbbiakban az esedékes adategyeztetés elvégzésére felszólító SMS értesítés érkezik készülékére, úgy azt figyelmen kívül hagyhatja. A fenti 2 mondat a Telekom által küldött válasz e-mailből származik, miután én írtam nekik a fenti témával kapcsolatban.
 20. Már megcsináltam bő 1 hónapja, nem csinálom meg még1x!
 21. Sziasztok! Jó hír: vasárnap küldtem a Telekomnak egy e-mailt az ÉN adategyeztetésem sikerességével kapcsolatban. Ma megjött a válasz: az adategyeztetés sikeres volt. Hát nem szupi?!
 22. Na, rájöttem, hogy mi az ábra!? Az én adategyeztetésem sem jó, mert akkor már régen kaptam volna SMS-t, hogy sikeresen volt. Kipróbáltam a család valamennyi tagján is, és náluk is ugyanez volt a helyzet.
 23. Köszi! Majd a honlapon utánanézek a telefonszámnak.
 24. Sziasztok! 1 hónappal ezelőtt, február 14-én végeztettem el a Domino adategyeztetést, de nem tudom, hogy sikeres volt-e az akció. Mit tegyek? Köszi előre is!