Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

KatEdi79

Tag
 • Tartalmak

  85
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

Profil megtekintések

2580 profilmegtekintés

KatEdi79 eredményei

 1. KatEdi79

  számszűrés funkció használata

  Az exbarátom tegnap 2-szer is próbált hívni. A nem fogadott hívás 5 körül, az újabb próbálkozása negyed 6 körül történt. Köszönöm! Szép estét!
 2. Sziasztok! Nokia 130-as telefonom van, és olyan funkció található rajta, hogy "számszűrés". Ez mit jelent? Oda kell beírni azokat a számokat, amelyek számára nem vagyok elérhető? Az exbarátom számát is letiltottam,ennek ellenére ma 2 alkalommal is próbált hívni. Mit csinálok rosszul? Köszi előre is.
 3. Szia, köszönöm a segítséget, időközben teljesen megadta magát a Sonym, és úgy döntöttem, hogy nem javíttatom. Ellenben 4 éve megvan a Nokia 130 Dual SIM mobiltelefonom, a továbbiakban azt használom.
 4. Köszönöm szépen a segítséget! Időközben a telefonom teljesen megadta magát, és úgy döntöttem, nem áldozok több pénzt a javításra. Viszont van egy több mint 4 éves Nokia 130-as Dual SIM telefonom, azt használom a továbbiakban.
 5. Sziasztok! Ma egy tragikus eset történt a telefonommal: ráborult egy pohár víz, amitől teljesen beázott. Ezek után azt gondolom, hogy újat kell venni, mert már új akkumulátor és töltőcsatlakozó van benne. Olyat szeretnék, amibe micro SIM kártya kell. Árban se legyen nagyon drága, ne közelítse meg a 100 ezer Ft-ot. Köszönöm a segítséget előre is!
 6. Értem. ? Köszönöm a segítséget ! ? További szép napot ☀ kívánok! ?
 7. Sziasztok! A facebookon a Telekom HU csoportban már feltettem a kérdést, de sajnos nem tudtak segíteni, ezért írok ide. Nemrég olvastam a bejegyzést, hogy a Domino Most szolgáltatás június 1-je óta 190 Ft. Ezek után szeretném lemondani a szolgáltatást. Hogy tudom ezt megtenni? Előre is köszönöm! Üdvözlettel Edina
 8. Sziasztok! SIM kártyám adategyeztetési határideje idén július 18-án jár le. A koronavírus miatt azonban azt a tájékoztatást olvastam, hogy meghosszabbítják. Ez érvényes még, vagy július 18-ig végezzem el az adategyeztetést? ? Köszi ? Üdvözlettel: Edina ?
 9. igen, nyomógombos készülékem van, Nokia 130-as.
 10. Szia nem tudom megnézni, az én telefonom nem androidos
 11. Időközben felhívtam a 1414-et és azt mondta az ügyintéző, hogy nemrég lett aktíválva a bónusz, és a feltöltést a mai napon kezdeményeztem 5000 Ft-tal, így a rendszer még nem érzékelte, hogy van hátra belőle még 49 perc. Bárki is válaszol nekem időközben, köszönöm.
 12. Sziasztok! Nemrég aktiváltam az új feltöltési kedvezményt(3000 Ft feletti feltöltés esetén 50 perc hálózaton belül, amit 7 napon belül használhatok fel). Mai napon 5000 Ft-ot töltöttem SIM-kártyámra, majd ezek után felhívtam a legjobb barátnőmet, akinek ugyan 20-as a száma, de nemrég áthordozta a Telekomhoz, így ingyen beszéltem vele. Ezek után lekérdeztem a *111#-en keresztül a 1, 1, 1, 4, 1 menüpontokat és azt a választ kaptam, h amennyiben rendelkezek feltöltési kedvezménnyel, úgy a kedvezményes egyenleget már felhasználtam. Mától indult el a kedvezmény, a barátnőmmel még csak 1 percet beszéltem, tehát nem járhatott le a kedvezményes egyenlegem. Esetleg valaki itt a fórumban tudna nekem segíteni, tanácsot adni, kihez forduljak? Köszi!
 13. Köszönöm! Esetleg, ha üzletben váltok díjcsomagot(havi díjas), akkor lehet a számok közül választani?
 14. Sziasztok! Amennyiben megrendelem az új Mobil S havi díjas díjcsomagot, az SIM-kártya cserével jár? Köszönöm! KatEdi79
×
×
 • Új...