KatEdi79

Tag
 • Tartalmak

  62
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

KatEdi79 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

Profil megtekintések

842 profilmegtekintés
 1. Sziasztok! Jó hír: vasárnap küldtem a Telekomnak egy e-mailt az ÉN adategyeztetésem sikerességével kapcsolatban. Ma megjött a válasz: az adategyeztetés sikeres volt. Hát nem szupi?!
 2. Na, rájöttem, hogy mi az ábra!? Az én adategyeztetésem sem jó, mert akkor már régen kaptam volna SMS-t, hogy sikeresen volt. Kipróbáltam a család valamennyi tagján is, és náluk is ugyanez volt a helyzet.
 3. Köszi! Majd a honlapon utánanézek a telefonszámnak.
 4. Sziasztok! 1 hónappal ezelőtt, február 14-én végeztettem el a Domino adategyeztetést, de nem tudom, hogy sikeres volt-e az akció. Mit tegyek? Köszi előre is!
 5. Köszönöm mindenkinek a segítséget, azóta már működik!
 6. Köszönöm!!!
 7. Sziasztok! Az Önkiszolgálón próbáltam meg lekérdezni SIM-kártyám rendelkezésre állásának idejét(amit a *102#-tel is le tudtam volna kérdezni) és a hívószám lekötési időt(ami a rendelkezésre állási idő lejártát követő 90 nap), de azt írta ki a telefonom, hogy "elnézést kérünk, kérését technikai okok miatt nem tudtuk teljesíteni". Ez miért van így? Köszi!
 8. Köszi!
 9. Sziasztok! Ugyan én már megcsináltam határidőre az adategyeztetést, nem rólam van szó. Értesültünk már arról, hogy sokan nem egyeztették adataikat 2017.06.30-ig, ezért mind a 3 szolgáltató meghosszabbította 3 hónappal az adategyeztetés határidejét(2017.09.30.). Mi a helyzet akkor, ha valaki addig sem végzi el az adategyeztetést, akkor a telefonszáma megszűnik? Előre is köszi! KatEdi79
 10. Szia, köszönöm a segítséget! A telefonszámot ellenőriztem, át lett hordozva, az eredeti szolgáltató a *****!
 11. Sziasztok! Azért írok ismét, mert problémám van az egyenlegemmel: szeptember 2-án, szombaton töltöttem fel a SIM-kártyámat, és akkor kaptam 25 perc ingyen beszélgetést, amit belföldön, hálózaton belül a feltöltéstől számított 2 hétig használhatok fel(természetesen a fel nem használt ingyenes perc 2 hét után elveszik). Az imént egy szülőtársamat hívtam, akinek 30-as száma van, és a hívás után levontak tőlem 19 Ft-ot. Miért? Elvileg minden 30-as számra érvényes az ingyen beszélgetés a feltöltéstől számított 2 hétig. Előre is köszönöm! Üdv. Edina
 12. Ez hasznos Infó volt! Köszi!
 13. Értem! Nekem Domino5 díjcsomagom van, és átváltanám Domino Fixre. De be van kapcsolva a Domino Most, ami elvileg ma le fog járni(egyébként visszavonásig érvényes). Azt nem értem, mit jelent egyébként, hogy valami a "visszavonásig érvényes"?!
 14. Hm... Milyen részletek?