Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ezio

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Ezio eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Az addig oké, csak amikor adategyeztetés után már azt írja "megrendelés" (amire tudok kattintani ugye) és ott még nem írja hogy lenne pedig oda már felsorolja a fizetni valókat, akkor most meg is rendeli automatikusan ha arra rálépek vagy nem értem. Mert még nem akarom megrendelni rögtön..
  2. Ha beteszem a kosárba a telefont, akkor nem ír előleget.. vagy csak én nem látom nem tudom, de nem írja.
  3. Sziasztok! Olyan után érdeklődnék, hogy lassan lejár a két év hűségem ( másfél hét ) és ugye szeretnék új telefont választani, de már ugye átalakultak azóta a díjcsomagok. Most ha választok egy új telefont, újra aláírom a két év hűséget, kiválasztom a díjcsomagot is minden, akkor most megint kérni fognak mobil előleget, hogy már két éves hűségem van? Vagy így már beletartozok abba a kategóriába amikor nem kérnek előleget és elhozhatom ingyen a telefont és fizetem a havi részletet,díjcsomagot? Huawei P smart- ot szeretnék vásárolni, 6000ft-os havi részlettel. Köszönöm előre is!
  4. Köszönöm szépen a segítséged. Tudtam én, hogy a fórumhoz kell fordulni, a chaten nem tudtak segíteni.
  5. Vettem igen, készülék havi díjam van meg a díjcsomag. Akkor azt hagyjam figyelmen kívül?
  6. Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy amikor beakarok fizetni egy számlát, most az oldalon akkor van egy olyan feltüntetve, hogy "a 119**** számú folyószámla jelenlegi  egyenlege x Ft." Ez mit takar? Ha rámegyek a további információra, akkor kiadja a "mit tegyek ha tartozásom van" oldalt. Szóval nem tudom, nem hinném ,hogy ennyi tartozásom lenne, az lehetetlen. Valamint azt vettem még észre, hogy most befizettem egy számlát, és lejjebb ment az egyenleg.
  7. Hát de ne már... Két hónapja sincs még meg a telefon.. úgy vigyázok rá mint a szemeimre.. Próbálgatom itt a neten írt megoldásokkal,de semmi sem akar beválni..
  8. Üdv! Olyan problémám lenne,hogy egy két napja a telefonom nem érzékeli a wifimet,holott azelőtt mindig működött, most már nem is talál semmilyen wifi csatlakozási lehetőséget ha bekapcsolom.. ( Más készülék megtalálja az itthoni wifimet,szóval a routerel sem lehet baj..meg akkor máshol találna wifit ha itthon nem is.. ) Megpróbáltam bluetooth-t használni rajta.. és a másik telefon megtalálja az enyémet,de kapcsolatot nem tud vele létrehozni. És ha én próbálok keresni az enyém nem is talál másik eszközt sem.. Szóval mintha le lett volna tiltva a telefonom? vagy nem is tudom. Remélem tudtok nekem segíteni,most vettem a telefont egy két hónapja se körülbelül nem akarom máris szervizelni.. Köszönöm!
  9. Üdv. Azt szeretném megérdeklödni,hogy rendeltem telefont.. úgy volt,hogy 2000 Ft kezdőrészlettel elhozhatom.. de tudomásomra jutott hogy kell majd mobil egyenleg előleget befizetni.. aminek MINIMUM ára 10.000 Ft.. Nos erről nem tájékoztattak a rendelés során,és rossz tapasztalatokat olvastam ezzel kapcsolatban,mint például 50.000 Ft os előleget kellett fizetniük stb.. Ez tényleg ilyen rosszul van megoldva mert akkor sajnos nem tudok vásárolni telefont..:/ Maga a telefon ha nem előfizetésesen veszem 50.000.. és a havi díja is csak 4800 lesz.. Akkor miért kellene rögtön 20.000-et fizetni? Így sajnos nem tudnék.. Igaz még nem tudtam meg mennyi lesz,de aggódok miatta..
  10. Üdv. Azt szeretném megérdeklödni,hogy ugye most a Huawei P8 Lite okostelefon havi 4800Ft-ért Like S díjcsomagban és havi törlesztőrészlettel van ennyiért,de oda van írva hogy online kedvezménnyel.. Na most ha bemegyek egy t-mobile üzletbe és ugyan így akarom megvásárolni a készüléket akkor nem tudnám ennyiért,mert csak online ennyi az ára? Sürgös lenne,köszönöm előre is!
  11. Üdv. Azt szeretném megérdeklödni,hogy a Huawei P8 Lite okostelefon,meddig lesz kapható 49.999 FT-os áron? Mert nem tudom pontosan mikor tudom,majd megvenni,de megfogom. És ez az ár ugye nem fog növekedni innen? Választ előre is köszönöm!
×
×
  • Új...