Kopernecky

Tag
 • Tartalmak

  43
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kopernecky a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

972 profilmegtekintés
 1. Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz ! Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi.
 2. Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni.
 3. Sziasztok ! A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet ! Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!
 4. A "buta" telefonoknál akkor ez a szolgáltatás már megszűnt ? "Akinek nincs okostelefonja,az is be tudja kapcsolni. A tárcsázóba be kell ütni, hogy 1777, majd hívni. Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás"
 5. Sziasztok ! A hűségidővel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha lejár és nem vállalok új hűséget akkor megmarad a régi díj,vagy átáll az új díjra ? Arra vagyok kíváncsi,hogy most optikán 250/75 -ös csomag után telefonnal együtt fizetek 6468-ft-ot ! Ez a csomag megszűnt ! Én nem szeretnék váltani 300/75 Net M-re 6976 ft.-ra, mert a jelenlegi is megfelelő ! Megtarthatom vajon a régi csomagomat ?
 6. Köszönöm a választ,remélhetőleg akkor egy újabb egyenleg feltöltés sem változtat semmit...
 7. Sziasztok ! Most olvastam,hogy '18 április elsejétől a Dominó Most opció már nem aktiválható ! A kérdésem az lenne,hogy a meglévők meddig működnek,vagy egyáltalán működnek még ? Tudja valaki ? Köszönöm.
 8. Ok,köszönöm !
 9. Sziasztok ! Hozzáértőktől kérdezném,hogy adott egy 50/25-ös optikai net és Telekom Huawei 8245H modem-router. Wifi kapcsolatban 2 smart tv és 4 különböző telefon van rákapcsolva. Sajnos egy-két hete szakadozni kezdett a wifi kapcsolat és rá lett téve egy TPlink router amivel a szakadozás még több lett. Asztali gépen kábeles kapcsolatban nincs gond. Még egy érdekesség,ha egy teló lekapcsolódik a TP linkről,csak akkor tud egy másik rákapcsolódni ! Elképzelhető,hogy az 50megás net kevés lenne ?? Mi a véleményetek ?