Kopernecky

Tag
 • Tartalmak

  46
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kopernecky a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

1218 profilmegtekintés
 1. Sziasztok ! Pár napja lett bekötve az öcsémnél a T-kom optikai net (150/50) a Sagemcom F@st 5655v2 modemmel. Sajnálatos módon azóta is a wifin naponta 10-15 alkalommal megszakad a kapcsolat ! Van,hogy újra kéri a jelszót,de van mikor automatikusan csatlakozik ! Egy szobán belül kb.2-3 méter a távolság,a másik szobában (15 cm-es válaszfal tégla) már nincs kapcsolat egyáltalán ! A telefon jó,mert nálam kifogástalanul működik Huawei optikai modemmel. Szerintetek ez Sagemcom hiba? Köszönöm a válaszokat előre is !
 2. Hello, Köszi szépen, nagyon jól sikerült, lehet én voltam a bamba...
 3. Szia, Nekem egy olyan problémám van hogy vettem fel ismerőst, az alkalmazásba viszont hogy tudom őt kivenni onnan? Mert nincs törlés lehetőség. Már jó ideje fenn áll ez a dolog, a üzletekben lévő szervizekben is, azt mondják nem tartozik hozzájuk az alkalmazás.. Több éves probléma, nem oldódott még meg, ahogy láttam többen kérdezték már az applikáció véleményezésénél, szerinted hogy lehetne törölni egy-egy számot az alkalmazásból?
 4. Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz ! Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi.
 5. Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni.
 6. Sziasztok ! A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet ! Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!
 7. A "buta" telefonoknál akkor ez a szolgáltatás már megszűnt ? "Akinek nincs okostelefonja,az is be tudja kapcsolni. A tárcsázóba be kell ütni, hogy 1777, majd hívni. Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás"
 8. Sziasztok ! A hűségidővel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha lejár és nem vállalok új hűséget akkor megmarad a régi díj,vagy átáll az új díjra ? Arra vagyok kíváncsi,hogy most optikán 250/75 -ös csomag után telefonnal együtt fizetek 6468-ft-ot ! Ez a csomag megszűnt ! Én nem szeretnék váltani 300/75 Net M-re 6976 ft.-ra, mert a jelenlegi is megfelelő ! Megtarthatom vajon a régi csomagomat ?
 9. Köszönöm a választ,remélhetőleg akkor egy újabb egyenleg feltöltés sem változtat semmit...
 10. Sziasztok ! Most olvastam,hogy '18 április elsejétől a Dominó Most opció már nem aktiválható ! A kérdésem az lenne,hogy a meglévők meddig működnek,vagy egyáltalán működnek még ? Tudja valaki ? Köszönöm.
 11. Ok,köszönöm !