Kopernecky

Tag
 • Tartalmak

  43
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Kopernecky posztolt

 1. Sziasztok ! A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet ! Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!
 2. Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz ! Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi.
 3. Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni.
 4. A "buta" telefonoknál akkor ez a szolgáltatás már megszűnt ? "Akinek nincs okostelefonja,az is be tudja kapcsolni. A tárcsázóba be kell ütni, hogy 1777, majd hívni. Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás"
 5. Sziasztok ! A hűségidővel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha lejár és nem vállalok új hűséget akkor megmarad a régi díj,vagy átáll az új díjra ? Arra vagyok kíváncsi,hogy most optikán 250/75 -ös csomag után telefonnal együtt fizetek 6468-ft-ot ! Ez a csomag megszűnt ! Én nem szeretnék váltani 300/75 Net M-re 6976 ft.-ra, mert a jelenlegi is megfelelő ! Megtarthatom vajon a régi csomagomat ?
 6. Köszönöm a választ,remélhetőleg akkor egy újabb egyenleg feltöltés sem változtat semmit...
 7. Sziasztok ! Most olvastam,hogy '18 április elsejétől a Dominó Most opció már nem aktiválható ! A kérdésem az lenne,hogy a meglévők meddig működnek,vagy egyáltalán működnek még ? Tudja valaki ? Köszönöm.
 8. Ok,köszönöm !
 9. Sziasztok ! Hozzáértőktől kérdezném,hogy adott egy 50/25-ös optikai net és Telekom Huawei 8245H modem-router. Wifi kapcsolatban 2 smart tv és 4 különböző telefon van rákapcsolva. Sajnos egy-két hete szakadozni kezdett a wifi kapcsolat és rá lett téve egy TPlink router amivel a szakadozás még több lett. Asztali gépen kábeles kapcsolatban nincs gond. Még egy érdekesség,ha egy teló lekapcsolódik a TP linkről,csak akkor tud egy másik rákapcsolódni ! Elképzelhető,hogy az 50megás net kevés lenne ?? Mi a véleményetek ?
 10. Hülyének néznek bennünket,de meg is érdemeljük ! Mivel ez nem politikai fórum, így nem fejtem ki,hogy miért is...
 11. Sziasztok ! Ajánlottam az egyik ismerősömnek a T-s optikát "250 Mbit és telefon alapot,mondván én 7120 forintot fizetek érte és majdnem lehülyézett,hogy nézzem már meg mennyi ! Meg is lepődtem ! Változott volna a díj ? Valaki tud róla ?
 12. Köszönöm
 13. Köszönöm a választ ! Azt a köszönetet nemigen tennék ki az ablakba ! Gondolom, előre gondoskodtak róla,hogy január elsejétől csökkentik az ÁFÁ-t és nehogy már jól járjon vele az user ! Csökkentettük is meg ne mis ! Na ezek aztán megvannak minden hájjal kenve ! Van erről valamilyen értesítés,mert én nem olvastam róla sehol !?
 14. Köszönöm
 15. Sziasztok! Tud valaki róla,hogy a "dominó most" szolgáltatás meglett e hosszabbítva október 1-től, vagy megy tovább a régi regisztráció?
 16. Sziasztok ! Van már valakinek tapasztalata az új csomagokkal (optika) kapcsolatban ? A feltöltési sebesség érdekelne ! 250/?
 17. Értem,tehát a Telekom megvalósította a szinte "korlátlan lehetőségek" világát Magyarországon? Mondjuk a hűség nem nagyon érdekel,mert eddig nem volt gondom a T-vel mióta optika van. Nem sürgős a váltás mivel hamar munka ritkán jó, tartja mondás,így várok egy pár napot,hetet, aztán majd remélhetőleg kiderül a "marketinges igazság "... Köszönöm a válaszaidat.
 18. Én ezt értem és így is volt akkor is ,mikor ezt a 120-askötöttem,csak akkor mondták,hogy optikán120/50 a max. Most viszont nem mondják,hanem csak a 250/20-at emlegetik ! Ha mégis megkötöm a 250/x csomagot,akkor lehetséges,hogy 250/100 lesz az optikán nálam? Vagy mégsem ?