Kopernecky

Tag
 • Tartalmak

  49
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Kopernecky posztolt

 1. A 30/344 4025 telefon számról jött egy SMS, miszerint a "T-com folyamatosan figyeli a szolgáltatások megfelelő minőségét ! A Te otthoni szolgáltatásaid minőség romlást mutatnak és a hiba elhárítását megkezdtük ! Ha a hiba elhárítása érdekében a lakásodba is be kell mennünk,szakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot megfelelő időpont egyeztetés miatt ! " Gondolom ez is kamu,ahogy csomagom érkezett ?! Azt szeretné kideríteni a "szakértő kolléga" , hogy mikor nem vagyok otthon? /Na azt lesheti...nekem jó ahogy van./ Már a Telekomot is támadják ?
 2. Köszi még egyszer. Amúgy sem vagyok egy ideges típus...
 3. Semmilyen hibát nem jelentettem,nálam minden rendben van. A telefon számom is 15 éve ugyan az. Regisztrálva is vagyok a Tkomnál. Ezért volt érdekes számomra,hogy mi a gond ! Köszi a választ,akkor nyugodt vagyok.
 4. Sziasztok ! Pár napja lett bekötve az öcsémnél a T-kom optikai net (150/50) a Sagemcom F@st 5655v2 modemmel. Sajnálatos módon azóta is a wifin naponta 10-15 alkalommal megszakad a kapcsolat ! Van,hogy újra kéri a jelszót,de van mikor automatikusan csatlakozik ! Egy szobán belül kb.2-3 méter a távolság,a másik szobában (15 cm-es válaszfal tégla) már nincs kapcsolat egyáltalán ! A telefon jó,mert nálam kifogástalanul működik Huawei optikai modemmel. Szerintetek ez Sagemcom hiba? Köszönöm a válaszokat előre is !
 5. Hello, Köszi szépen, nagyon jól sikerült, lehet én voltam a bamba...
 6. Szia, Nekem egy olyan problémám van hogy vettem fel ismerőst, az alkalmazásba viszont hogy tudom őt kivenni onnan? Mert nincs törlés lehetőség. Már jó ideje fenn áll ez a dolog, a üzletekben lévő szervizekben is, azt mondják nem tartozik hozzájuk az alkalmazás.. Több éves probléma, nem oldódott még meg, ahogy láttam többen kérdezték már az applikáció véleményezésénél, szerinted hogy lehetne törölni egy-egy számot az alkalmazásból?
 7. Sziasztok ! A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet ! Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!
 8. Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz ! Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi.
 9. Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni.
 10. A "buta" telefonoknál akkor ez a szolgáltatás már megszűnt ? "Akinek nincs okostelefonja,az is be tudja kapcsolni. A tárcsázóba be kell ütni, hogy 1777, majd hívni. Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás"
 11. Sziasztok ! A hűségidővel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha lejár és nem vállalok új hűséget akkor megmarad a régi díj,vagy átáll az új díjra ? Arra vagyok kíváncsi,hogy most optikán 250/75 -ös csomag után telefonnal együtt fizetek 6468-ft-ot ! Ez a csomag megszűnt ! Én nem szeretnék váltani 300/75 Net M-re 6976 ft.-ra, mert a jelenlegi is megfelelő ! Megtarthatom vajon a régi csomagomat ?
 12. Köszönöm a választ,remélhetőleg akkor egy újabb egyenleg feltöltés sem változtat semmit...
 13. Sziasztok ! Most olvastam,hogy '18 április elsejétől a Dominó Most opció már nem aktiválható ! A kérdésem az lenne,hogy a meglévők meddig működnek,vagy egyáltalán működnek még ? Tudja valaki ? Köszönöm.
 14. Ok,köszönöm !
 15. Sziasztok ! Hozzáértőktől kérdezném,hogy adott egy 50/25-ös optikai net és Telekom Huawei 8245H modem-router. Wifi kapcsolatban 2 smart tv és 4 különböző telefon van rákapcsolva. Sajnos egy-két hete szakadozni kezdett a wifi kapcsolat és rá lett téve egy TPlink router amivel a szakadozás még több lett. Asztali gépen kábeles kapcsolatban nincs gond. Még egy érdekesség,ha egy teló lekapcsolódik a TP linkről,csak akkor tud egy másik rákapcsolódni ! Elképzelhető,hogy az 50megás net kevés lenne ?? Mi a véleményetek ?
 16. Hülyének néznek bennünket,de meg is érdemeljük ! Mivel ez nem politikai fórum, így nem fejtem ki,hogy miért is...
 17. Sziasztok ! Ajánlottam az egyik ismerősömnek a T-s optikát "250 Mbit és telefon alapot,mondván én 7120 forintot fizetek érte és majdnem lehülyézett,hogy nézzem már meg mennyi ! Meg is lepődtem ! Változott volna a díj ? Valaki tud róla ?
 18. Köszönöm
 19. Köszönöm a választ ! Azt a köszönetet nemigen tennék ki az ablakba ! Gondolom, előre gondoskodtak róla,hogy január elsejétől csökkentik az ÁFÁ-t és nehogy már jól járjon vele az user ! Csökkentettük is meg ne mis ! Na ezek aztán megvannak minden hájjal kenve ! Van erről valamilyen értesítés,mert én nem olvastam róla sehol !?