Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Wolwerine

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Wolwerine posztolt

  1. Nálam ugyanez a hibajelenség jelentkezett. Többszöri reboot után, “IPTV nem tud csatlakozni a hálózatra”, s csak pörgött a kis korong...ám félórája visszajött a TV. Nem tudom, elősegítettem-e a gyógyulást. A következőt csináltam. Megnyomtam a “menü” gombot, bementem a HBO ONDemand szolgáltatás a (elofizetem), s utána visszaváltottam TV-re. S láss csodát - működik!

  2. Spíler1 TV
    8.10: Autósport, V8 Supercars-bajnokság, Sandown, 2. kvalifikációs futam
    13.30: Labdarúgás, angol bajnokság, Tottenham-Liverpool
    16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Sociedad-FC Barcelona
    18.15: Labdarúgás, angol bajnokság, Watford-Manchester United
    20.40: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Athletic Bilbao-Real Madrid

     

    Forrás: http://www.origo.hu/sport/laza/20180915-elo-sportmusorok-sportkozvetitesek-augusztus-3-pentek-szeptember-15-szombat.html

    Úgy tűnik, a Spíler 1is közvetít La Liga meccseket. Talán ez kissé hamarabb is eszükbe juthatott volna - ha már a "vásárló az úr".

  3. Van egy itthoni csomagom (IPTV HD Plusz, Hoppá Plusz és Netmánia L). Február 6-án szerettem volna Netmánia L-ről Netmánia XXL-re váltani. Ennek már több, mint egy hónapja, s még mindig nem jött össze. Az ügyfélszolgálatosok már unhatnak, s való igaz, elég frusztrált is vagyok emiatt. Bár tény, hogy most már csak hetente érdeklődöm, hogy esetleg sikerült-e megoldani...

    Sokadik érdeklődésre azt mondták, hogy az ún. "szolgáltatási ponttal" van probléma.

    Kérdés. Vajon itt ragadtam a 30 Mb/s letöltési sebességűek klubjában, örökre? Lehet-e törölni egy élő IT-hibajegyet - hiszen nyilvánvalóan nem tudják, mi okozhatja a problémát. Ki kell várnom az optikai kábelt, mire ideér? Előre is köszönöm a hozzáértő választ.

  4. Sziasztok. Szerdán váltottam IPTV-re (mellette gyorsabb kábeles netre, és Hoppá Pluszra is) , s eddig elégedett vagyok. Stabilan megy a Sagemcom router és a Tatung set-top box is. Utóbbval kapcsolatos néhány kérdésem.

    1. Nem lehetne e állítani valamilyen beállításban, hogy a Set-top box mutassa, hogy éppen melyik aktuális csatornán vagyok? Ez gondot okoz, mert sokszor csatornaváltásnál gyorsan nyomok egy "OK"-t az univerzális távirányítón, s már is HD-ban vagyok. Ha viszont olyan csatornára térek vissza, amelynek nincs HD-s verziója, nem mindig tudom, hogy épp hol vagyok...ugyanígy, jó lenne, ha kikapcsolt állapotban látszódna, mennyi az idő - ahogyan az előző (nem HD-s) eszközön látszott.
    2. Okozhat-e problémát, ha megtanítom az univerzális távirányítót az LG tv-m kezelésére? Összeakadhatnak-e a Set-top boxszal?
    3. Az érkező frissítések automatikusak-e, vagy mauálisan jóvá kell őket hagynom? Érkezik-e frissítés a Sagemcom routerra is?

    Elősre is köszönöm a válaszokat!

     

     

  5. 4 órája, István írta:

    Sziasztok!

    Az alábbiakban összegyűjtöttük a 2017-es csatornaváltozásokkal kapcsolatban a FOX megállapodást követően felmerült legjellemzőbb kérdéseket, illetve a kérdésekre a válaszokat.

    Üdvözlettel:

    Telekom és a Telekom fórum csapata

     

    Mennyiben változik a FOX csatornák visszakerülése miatt a Telekom ügyfeleknek korábban megküldött ÁSZF-ben szereplő csatornakínálata 2017. januárjától?

    A  jelenlegi (a 2016. november 9-én a FOX és a Telekom által közösen bejelentett) változás az, hogy ügyfeleink érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX három csatornája (FOX, Nat Geo, Nat Geo Wild) mégis elérhető marad a Telekom kínálatában továbbra is 2017 januárjától. Az ügyféltájékoztatásként ügyfeleink számára megküldött ÁSZF-ben szereplő 2017. január 3. után érvényes csatornakiosztásunk egyéb elemeiben változatlan.

     

    Kedves István! Digitális Családi Kábeltévén is felütik a fejüket ezek a változások? Tudom, hogy ez már nem támogatott forma nálatok. Előre is köszönöm a választ.

  6. Platinakártyás, mnagyon régi előfizető vagyok (telefon, internet, TV). Kérem, kommentálják, igaz-e ez az alábbi hír?

    "2017. januárjától jelentősen megváltozik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé programkínálata is, többek közt érkezik a TV2 Csoport portfóliójának összes, eddig még hiányzó tagja.

    2017. január 1-jétől komolyan átrendeződik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata, a nagy számú újonnan érkező csatorna mellett lesznek nagy búcsúzók is, például a FIC összes csatornája. A következőkben megpróbáljuk nagyjából áttekinthető formában ismertetni a változásokat.

    Ami átkerül:

    A Nagyvilág kiegészítő minicsomagból a Családiba a Travel Channel

    Ami kikerül

    Az összes programcsomagból kikerülnek a következők: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News és D1TV

    Ami bekerül:

    Családi csomag (és attól felfelé): History, Fit HD, Humor+, Spíler TV és a Chili TV
    Családi+HD csomag (és attól felfelé): History HD és Travel HD
    Szuper Családi HD csomag: VH1, FilmBox, FEM3, Zenebutik, Izaura TV és Kiwi TV
    Nagyvilág kiegészítő minicsomag: FEM3 és Zenebutik
    Filmvilág kiegészítő minicsomag: FilmBox, Kiwi TV és Izaura TV
    Kids kiegészítő minicsomag: Kiwi TV
    Filmbox kiegészítő minicsomag: FilmBox
    Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomag: Spíler TV
    World Mix csomag: History és Travel Channel
    Movie Mix csomag: Humor+
    Fun Mix csomag: Chili TV és Fit HD
    Lifestyle Mix csomag: Chili TV és Fit HD"

    Ez így, tragédia!!

    Ilyen esetben (a szolgáltatás jelentős, egyoldalú megváltoztatása esetén) felmondhatom-e a szerződést (még ha hűségidőm fut is)?
    Köszönöm válaszukat!

×
×
  • Új...