Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Wolwerine

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Wolwerine posztolt

  1. Wolwerine

    TVGO

    Egyáltalán nem enged beklpni, fel se kínálja a beképési adatokat.
  2. Várható valamikor TVGo-n a Spíler2? Nagy segítség lenne BL-napokon. Előre is köszönöm a releváns választ.
  3. Wolwerine

    Tv szolgáltatás

    Nálam ugyanez a hibajelenség jelentkezett. Többszöri reboot után, “IPTV nem tud csatlakozni a hálózatra”, s csak pörgött a kis korong...ám félórája visszajött a TV. Nem tudom, elősegítettem-e a gyógyulást. A következőt csináltam. Megnyomtam a “menü” gombot, bementem a HBO ONDemand szolgáltatás a (elofizetem), s utána visszaváltottam TV-re. S láss csodát - működik!
  4. Wolwerine

    Spíler 2, spíler extra

    Simán jön (Családi HD). Még csak rebootolni sem kellett...
  5. Wolwerine

    Spiler2

    No, csakhogy! Mennyi sivalkodás volt ezért...
  6. Wolwerine

    Spíler 2, spíler extra

    Egy komoly cikk a “Spíler-ügy” hátteréről. Érdemes elolvasni! https://444.hu/2018/09/14/spiler-2-ugy-nincs-megegyezes-a-tv2-a-szolgaltatokat-okolja-mar-bl-meccsekrol-is-lemaradunk
  7. Wolwerine

    Spíler 2, spíler extra

    Spíler1 TV8.10: Autósport, V8 Supercars-bajnokság, Sandown, 2. kvalifikációs futam13.30: Labdarúgás, angol bajnokság, Tottenham-Liverpool16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Sociedad-FC Barcelona18.15: Labdarúgás, angol bajnokság, Watford-Manchester United20.40: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Athletic Bilbao-Real Madrid Forrás: http://www.origo.hu/sport/laza/20180915-elo-sportmusorok-sportkozvetitesek-augusztus-3-pentek-szeptember-15-szombat.html Úgy tűnik, a Spíler 1is közvetít La Liga meccseket. Talán ez kissé hamarabb is eszükbe juthatott volna - ha már a "vásárló az úr".
  8. Wolwerine

    Spíler 2, spíler extra

    Off. Addig meg itt a Nemzetek Kupája! On.
  9. Van egy itthoni csomagom (IPTV HD Plusz, Hoppá Plusz és Netmánia L). Február 6-án szerettem volna Netmánia L-ről Netmánia XXL-re váltani. Ennek már több, mint egy hónapja, s még mindig nem jött össze. Az ügyfélszolgálatosok már unhatnak, s való igaz, elég frusztrált is vagyok emiatt. Bár tény, hogy most már csak hetente érdeklődöm, hogy esetleg sikerült-e megoldani... Sokadik érdeklődésre azt mondták, hogy az ún. "szolgáltatási ponttal" van probléma. Kérdés. Vajon itt ragadtam a 30 Mb/s letöltési sebességűek klubjában, örökre? Lehet-e törölni egy élő IT-hibajegyet - hiszen nyilvánvalóan nem tudják, mi okozhatja a problémát. Ki kell várnom az optikai kábelt, mire ideér? Előre is köszönöm a hozzáértő választ.
  10. Köszönöm a gyors választ, kedves Professzor! Az első kérdéssel kapcsolatban van jó híred,
  11. Sziasztok. Szerdán váltottam IPTV-re (mellette gyorsabb kábeles netre, és Hoppá Pluszra is) , s eddig elégedett vagyok. Stabilan megy a Sagemcom router és a Tatung set-top box is. Utóbbval kapcsolatos néhány kérdésem. Nem lehetne e állítani valamilyen beállításban, hogy a Set-top box mutassa, hogy éppen melyik aktuális csatornán vagyok? Ez gondot okoz, mert sokszor csatornaváltásnál gyorsan nyomok egy "OK"-t az univerzális távirányítón, s már is HD-ban vagyok. Ha viszont olyan csatornára térek vissza, amelynek nincs HD-s verziója, nem mindig tudom, hogy épp hol vagyok...ugyanígy, jó lenne, ha kikapcsolt állapotban látszódna, mennyi az idő - ahogyan az előző (nem HD-s) eszközön látszott. Okozhat-e problémát, ha megtanítom az univerzális távirányítót az LG tv-m kezelésére? Összeakadhatnak-e a Set-top boxszal? Az érkező frissítések automatikusak-e, vagy mauálisan jóvá kell őket hagynom? Érkezik-e frissítés a Sagemcom routerra is? Elősre is köszönöm a válaszokat!
  12. Kedves István! Digitális Családi Kábeltévén is felütik a fejüket ezek a változások? Tudom, hogy ez már nem támogatott forma nálatok. Előre is köszönöm a választ.
  13. Szomorúan fogadom, de ez van. Amúgy a BBC News is szinte észrevétlenül került ki, s került vissza a CNN...Ezek szerint - értőn olvasva - viszont lesz Spíler TV (ez az egy, ami érint az újak közül)?
  14. Kedves Roli82! Én előfizetem a Nagyvilág csatornát is. Abban benne van a Sky News is. Ott sem marad? Előre is köszi a választ.
  15. Ez hogy érinti az aktuális csatornakiosztást? Maradnak a FOX-csatornák és a vajnaféle új adók is? Vagy külön csomagban éehetők el a FOX-adók ezentúl?
  16. Wolwerine

    Csatornaválaszték

    De vajon e (tervezett) változások eredeztetnek-e rendkívüli felmondási helyzetet (úgy, hogy fut a hűségidő!)?
  17. Wolwerine

    Csatornaválaszték

    Platinakártyás, mnagyon régi előfizető vagyok (telefon, internet, TV). Kérem, kommentálják, igaz-e ez az alábbi hír? "2017. januárjától jelentősen megváltozik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé programkínálata is, többek közt érkezik a TV2 Csoport portfóliójának összes, eddig még hiányzó tagja. 2017. január 1-jétől komolyan átrendeződik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata, a nagy számú újonnan érkező csatorna mellett lesznek nagy búcsúzók is, például a FIC összes csatornája. A következőkben megpróbáljuk nagyjából áttekinthető formában ismertetni a változásokat. Ami átkerül: A Nagyvilág kiegészítő minicsomagból a Családiba a Travel Channel Ami kikerül Az összes programcsomagból kikerülnek a következők: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News és D1TV Ami bekerül: Családi csomag (és attól felfelé): History, Fit HD, Humor+, Spíler TV és a Chili TV Családi+HD csomag (és attól felfelé): History HD és Travel HD Szuper Családi HD csomag: VH1, FilmBox, FEM3, Zenebutik, Izaura TV és Kiwi TV Nagyvilág kiegészítő minicsomag: FEM3 és Zenebutik Filmvilág kiegészítő minicsomag: FilmBox, Kiwi TV és Izaura TV Kids kiegészítő minicsomag: Kiwi TV Filmbox kiegészítő minicsomag: FilmBox Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomag: Spíler TV World Mix csomag: History és Travel Channel Movie Mix csomag: Humor+ Fun Mix csomag: Chili TV és Fit HD Lifestyle Mix csomag: Chili TV és Fit HD" Ez így, tragédia!! Ilyen esetben (a szolgáltatás jelentős, egyoldalú megváltoztatása esetén) felmondhatom-e a szerződést (még ha hűségidőm fut is)? Köszönöm válaszukat!
×
×
  • Új...