Wolwerine

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Wolwerine posztolt

 1. Várható valamikor TVGo-n a Spíler2? Nagy segítség lenne BL-napokon. Előre is köszönöm a releváns választ.
 2. Nálam ugyanez a hibajelenség jelentkezett. Többszöri reboot után, “IPTV nem tud csatlakozni a hálózatra”, s csak pörgött a kis korong...ám félórája visszajött a TV. Nem tudom, elősegítettem-e a gyógyulást. A következőt csináltam. Megnyomtam a “menü” gombot, bementem a HBO ONDemand szolgáltatás a (elofizetem), s utána visszaváltottam TV-re. S láss csodát - működik!
 3. Simán jön (Családi HD). Még csak rebootolni sem kellett...
 4. No, csakhogy! Mennyi sivalkodás volt ezért...
 5. Egy komoly cikk a “Spíler-ügy” hátteréről. Érdemes elolvasni! https://444.hu/2018/09/14/spiler-2-ugy-nincs-megegyezes-a-tv2-a-szolgaltatokat-okolja-mar-bl-meccsekrol-is-lemaradunk
 6. Spíler1 TV8.10: Autósport, V8 Supercars-bajnokság, Sandown, 2. kvalifikációs futam13.30: Labdarúgás, angol bajnokság, Tottenham-Liverpool16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Sociedad-FC Barcelona18.15: Labdarúgás, angol bajnokság, Watford-Manchester United20.40: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Athletic Bilbao-Real Madrid Forrás: http://www.origo.hu/sport/laza/20180915-elo-sportmusorok-sportkozvetitesek-augusztus-3-pentek-szeptember-15-szombat.html Úgy tűnik, a Spíler 1is közvetít La Liga meccseket. Talán ez kissé hamarabb is eszükbe juthatott volna - ha már a "vásárló az úr".
 7. Off. Addig meg itt a Nemzetek Kupája! On.
 8. Van egy itthoni csomagom (IPTV HD Plusz, Hoppá Plusz és Netmánia L). Február 6-án szerettem volna Netmánia L-ről Netmánia XXL-re váltani. Ennek már több, mint egy hónapja, s még mindig nem jött össze. Az ügyfélszolgálatosok már unhatnak, s való igaz, elég frusztrált is vagyok emiatt. Bár tény, hogy most már csak hetente érdeklődöm, hogy esetleg sikerült-e megoldani... Sokadik érdeklődésre azt mondták, hogy az ún. "szolgáltatási ponttal" van probléma. Kérdés. Vajon itt ragadtam a 30 Mb/s letöltési sebességűek klubjában, örökre? Lehet-e törölni egy élő IT-hibajegyet - hiszen nyilvánvalóan nem tudják, mi okozhatja a problémát. Ki kell várnom az optikai kábelt, mire ideér? Előre is köszönöm a hozzáértő választ.
 9. Sziasztok. Szerdán váltottam IPTV-re (mellette gyorsabb kábeles netre, és Hoppá Pluszra is) , s eddig elégedett vagyok. Stabilan megy a Sagemcom router és a Tatung set-top box is. Utóbbval kapcsolatos néhány kérdésem. Nem lehetne e állítani valamilyen beállításban, hogy a Set-top box mutassa, hogy éppen melyik aktuális csatornán vagyok? Ez gondot okoz, mert sokszor csatornaváltásnál gyorsan nyomok egy "OK"-t az univerzális távirányítón, s már is HD-ban vagyok. Ha viszont olyan csatornára térek vissza, amelynek nincs HD-s verziója, nem mindig tudom, hogy épp hol vagyok...ugyanígy, jó lenne, ha kikapcsolt állapotban látszódna, mennyi az idő - ahogyan az előző (nem HD-s) eszközön látszott. Okozhat-e problémát, ha megtanítom az univerzális távirányítót az LG tv-m kezelésére? Összeakadhatnak-e a Set-top boxszal? Az érkező frissítések automatikusak-e, vagy mauálisan jóvá kell őket hagynom? Érkezik-e frissítés a Sagemcom routerra is? Elősre is köszönöm a válaszokat!
 10. Köszönöm a gyors választ, kedves Professzor! Az első kérdéssel kapcsolatban van jó híred,
 11. Kedves István! Digitális Családi Kábeltévén is felütik a fejüket ezek a változások? Tudom, hogy ez már nem támogatott forma nálatok. Előre is köszönöm a választ.
 12. Szomorúan fogadom, de ez van. Amúgy a BBC News is szinte észrevétlenül került ki, s került vissza a CNN...Ezek szerint - értőn olvasva - viszont lesz Spíler TV (ez az egy, ami érint az újak közül)?
 13. Kedves Roli82! Én előfizetem a Nagyvilág csatornát is. Abban benne van a Sky News is. Ott sem marad? Előre is köszi a választ.
 14. Ez hogy érinti az aktuális csatornakiosztást? Maradnak a FOX-csatornák és a vajnaféle új adók is? Vagy külön csomagban éehetők el a FOX-adók ezentúl?
 15. De vajon e (tervezett) változások eredeztetnek-e rendkívüli felmondási helyzetet (úgy, hogy fut a hűségidő!)?
 16. Platinakártyás, mnagyon régi előfizető vagyok (telefon, internet, TV). Kérem, kommentálják, igaz-e ez az alábbi hír? "2017. januárjától jelentősen megváltozik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé programkínálata is, többek közt érkezik a TV2 Csoport portfóliójának összes, eddig még hiányzó tagja. 2017. január 1-jétől komolyan átrendeződik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata, a nagy számú újonnan érkező csatorna mellett lesznek nagy búcsúzók is, például a FIC összes csatornája. A következőkben megpróbáljuk nagyjából áttekinthető formában ismertetni a változásokat. Ami átkerül: A Nagyvilág kiegészítő minicsomagból a Családiba a Travel Channel Ami kikerül Az összes programcsomagból kikerülnek a következők: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News és D1TV Ami bekerül: Családi csomag (és attól felfelé): History, Fit HD, Humor+, Spíler TV és a Chili TV Családi+HD csomag (és attól felfelé): History HD és Travel HD Szuper Családi HD csomag: VH1, FilmBox, FEM3, Zenebutik, Izaura TV és Kiwi TV Nagyvilág kiegészítő minicsomag: FEM3 és Zenebutik Filmvilág kiegészítő minicsomag: FilmBox, Kiwi TV és Izaura TV Kids kiegészítő minicsomag: Kiwi TV Filmbox kiegészítő minicsomag: FilmBox Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomag: Spíler TV World Mix csomag: History és Travel Channel Movie Mix csomag: Humor+ Fun Mix csomag: Chili TV és Fit HD Lifestyle Mix csomag: Chili TV és Fit HD" Ez így, tragédia!! Ilyen esetben (a szolgáltatás jelentős, egyoldalú megváltoztatása esetén) felmondhatom-e a szerződést (még ha hűségidőm fut is)? Köszönöm válaszukat!