Wolwerine

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Wolwerine a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 • Születésnap 12/10/76
 1. Egyáltalán nem enged beklpni, fel se kínálja a beképési adatokat.
 2. Várható valamikor TVGo-n a Spíler2? Nagy segítség lenne BL-napokon. Előre is köszönöm a releváns választ.
 3. Nálam ugyanez a hibajelenség jelentkezett. Többszöri reboot után, “IPTV nem tud csatlakozni a hálózatra”, s csak pörgött a kis korong...ám félórája visszajött a TV. Nem tudom, elősegítettem-e a gyógyulást. A következőt csináltam. Megnyomtam a “menü” gombot, bementem a HBO ONDemand szolgáltatás a (elofizetem), s utána visszaváltottam TV-re. S láss csodát - működik!
 4. Simán jön (Családi HD). Még csak rebootolni sem kellett...
 5. No, csakhogy! Mennyi sivalkodás volt ezért...
 6. Egy komoly cikk a “Spíler-ügy” hátteréről. Érdemes elolvasni! https://444.hu/2018/09/14/spiler-2-ugy-nincs-megegyezes-a-tv2-a-szolgaltatokat-okolja-mar-bl-meccsekrol-is-lemaradunk
 7. Spíler1 TV8.10: Autósport, V8 Supercars-bajnokság, Sandown, 2. kvalifikációs futam13.30: Labdarúgás, angol bajnokság, Tottenham-Liverpool16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Sociedad-FC Barcelona18.15: Labdarúgás, angol bajnokság, Watford-Manchester United20.40: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Athletic Bilbao-Real Madrid Forrás: http://www.origo.hu/sport/laza/20180915-elo-sportmusorok-sportkozvetitesek-augusztus-3-pentek-szeptember-15-szombat.html Úgy tűnik, a Spíler 1is közvetít La Liga meccseket. Talán ez kissé hamarabb is eszükbe juthatott volna - ha már a "vásárló az úr".
 8. Off. Addig meg itt a Nemzetek Kupája! On.
 9. Van egy itthoni csomagom (IPTV HD Plusz, Hoppá Plusz és Netmánia L). Február 6-án szerettem volna Netmánia L-ről Netmánia XXL-re váltani. Ennek már több, mint egy hónapja, s még mindig nem jött össze. Az ügyfélszolgálatosok már unhatnak, s való igaz, elég frusztrált is vagyok emiatt. Bár tény, hogy most már csak hetente érdeklődöm, hogy esetleg sikerült-e megoldani... Sokadik érdeklődésre azt mondták, hogy az ún. "szolgáltatási ponttal" van probléma. Kérdés. Vajon itt ragadtam a 30 Mb/s letöltési sebességűek klubjában, örökre? Lehet-e törölni egy élő IT-hibajegyet - hiszen nyilvánvalóan nem tudják, mi okozhatja a problémát. Ki kell várnom az optikai kábelt, mire ideér? Előre is köszönöm a hozzáértő választ.
 10. Köszönöm a gyors választ, kedves Professzor! Az első kérdéssel kapcsolatban van jó híred,
 11. Sziasztok. Szerdán váltottam IPTV-re (mellette gyorsabb kábeles netre, és Hoppá Pluszra is) , s eddig elégedett vagyok. Stabilan megy a Sagemcom router és a Tatung set-top box is. Utóbbval kapcsolatos néhány kérdésem. Nem lehetne e állítani valamilyen beállításban, hogy a Set-top box mutassa, hogy éppen melyik aktuális csatornán vagyok? Ez gondot okoz, mert sokszor csatornaváltásnál gyorsan nyomok egy "OK"-t az univerzális távirányítón, s már is HD-ban vagyok. Ha viszont olyan csatornára térek vissza, amelynek nincs HD-s verziója, nem mindig tudom, hogy épp hol vagyok...ugyanígy, jó lenne, ha kikapcsolt állapotban látszódna, mennyi az idő - ahogyan az előző (nem HD-s) eszközön látszott. Okozhat-e problémát, ha megtanítom az univerzális távirányítót az LG tv-m kezelésére? Összeakadhatnak-e a Set-top boxszal? Az érkező frissítések automatikusak-e, vagy mauálisan jóvá kell őket hagynom? Érkezik-e frissítés a Sagemcom routerra is? Elősre is köszönöm a válaszokat!
 12. Kedves István! Digitális Családi Kábeltévén is felütik a fejüket ezek a változások? Tudom, hogy ez már nem támogatott forma nálatok. Előre is köszönöm a választ.
 13. Szomorúan fogadom, de ez van. Amúgy a BBC News is szinte észrevétlenül került ki, s került vissza a CNN...Ezek szerint - értőn olvasva - viszont lesz Spíler TV (ez az egy, ami érint az újak közül)?
 14. Kedves Roli82! Én előfizetem a Nagyvilág csatornát is. Abban benne van a Sky News is. Ott sem marad? Előre is köszi a választ.
 15. Ez hogy érinti az aktuális csatornakiosztást? Maradnak a FOX-csatornák és a vajnaféle új adók is? Vagy külön csomagban éehetők el a FOX-adók ezentúl?