Bandesz

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bandesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Kipróbáltam egy Samsung tv-n is a tanítását ennek a távirányítónak de ott sem sikerült. Két távirányító közül egyiket sem lehet tanítani.
 2. @teherwagon két technicolor isb2201 beltérim van ugyanezzel a távirányítóval. Ha lenne a technicolor isb2201 beltérihez kódom akkor betudnám lőni egy szekrényben lévő Hama 12307-es univerzális távirányítóhoz.
 3. Szia! @McBelaba az amit belinkeltem az a távirányítóm van ezen pedig nincs csillag gomb :-( Telekomos szerelő mondta hogy tanítható a távirányító mert univerzális. Üdv: Bandesz
 4. Szia @teherwagon sajnos a TV-t sem tudom se kikapcsolni vele se be. Hiába írom be a 9921628-as kódot a némítás gombra sem reagál. Ez a leírás nekem is megvan de sajnos nem jó.
 5. Sziasztok! Bekötötték az IPTV-t az univerzális távirányítót nem tudom összehangolni a tv-t a megadott kóddal. Hiába írom be a papíron megadott sorszámokat nem reagál a tv. Tv típus: LG 50UK6950PLB A távirányító: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato-0613.pdf Valakinek ötlete hogy miért nem sikerül? Köszi
 6. Érdekes hogy eddig is volt hogy felhős volt az ég meg volt vihar is és nem ment el, most meg ha süt ha nem elmegy. Bosszantó
 7. Na megint pompássan indul az este. Délután semmi baja az adásnak most meg megint kezdi az elmegy visszajön dolgot.
 8. Sziasztok! Ebben az évben már lassan havi rendszerességgel megy el az adás, eddig mindig csak akkor amikor borúsabb volt az idő, mostanában meg már akkor is ha süt a nap. Ma 2017.05.22-én meg már 10-15 percenként jön be a képernyőre egy kis parabola antenna és egy piros x alatta. Ez jó 15-20percig tart, ma este nézhetetlen a TV. Nálatok is van így ilyen sürün?
 9. Eddig mindig bejelentettem. Az volt a válasz hogy náluk minden jó kiküldik a szerelőt. Elösször mikor kijött megnézte és azt mondta hogy nem tudja mi baja jó minden ha elmegy jelentsem be. Másodszor csak úgy beesett minden előrejelzés nélkül mondván itt jártam a közelben és jöttem. Mondanom se kell nem voltam éppen otthon hosz nem tudtam hogy jön. Harmadszor megint ez volt.
 10. Azt nem próbàltam de megjavult ez a része. Este mikor kikapcsoltam az óra is csak nullàt mutatott de reggelre minden visszajött rajta. Olyan hogy az epg elmegy az màr nem volt új dolog. Hetente kétszer kell már újraindítani a beltérit hogy visszajöjjön. Ilyen viszont nem volt még hogy újraindítàs után se jött volna vissza.
 11. Igen az rendben
 12. Sziasztok Segítségre lenne szükségem az ügyben hogy a beltérimen elment a műsorújság, a beltérit újra indítottam de nem jött vissza. A másik érdekesség hogy a Beállítások -> Általános -> Rendszerinformáció -> Rendszerinformációnál azt írja hogy: Pontos idő 02:07 01/01 1970 Ezzel mit lehet kezdeni? Köszi a segítséget