Bandesz

Új tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bandesz a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Érdekes hogy eddig is volt hogy felhős volt az ég meg volt vihar is és nem ment el, most meg ha süt ha nem elmegy. Bosszantó
 2. Na megint pompássan indul az este. Délután semmi baja az adásnak most meg megint kezdi az elmegy visszajön dolgot.
 3. Sziasztok! Ebben az évben már lassan havi rendszerességgel megy el az adás, eddig mindig csak akkor amikor borúsabb volt az idő, mostanában meg már akkor is ha süt a nap. Ma 2017.05.22-én meg már 10-15 percenként jön be a képernyőre egy kis parabola antenna és egy piros x alatta. Ez jó 15-20percig tart, ma este nézhetetlen a TV. Nálatok is van így ilyen sürün?
 4. Eddig mindig bejelentettem. Az volt a válasz hogy náluk minden jó kiküldik a szerelőt. Elösször mikor kijött megnézte és azt mondta hogy nem tudja mi baja jó minden ha elmegy jelentsem be. Másodszor csak úgy beesett minden előrejelzés nélkül mondván itt jártam a közelben és jöttem. Mondanom se kell nem voltam éppen otthon hosz nem tudtam hogy jön. Harmadszor megint ez volt.
 5. Azt nem próbàltam de megjavult ez a része. Este mikor kikapcsoltam az óra is csak nullàt mutatott de reggelre minden visszajött rajta. Olyan hogy az epg elmegy az màr nem volt új dolog. Hetente kétszer kell már újraindítani a beltérit hogy visszajöjjön. Ilyen viszont nem volt még hogy újraindítàs után se jött volna vissza.
 6. Igen az rendben
 7. Sziasztok Segítségre lenne szükségem az ügyben hogy a beltérimen elment a műsorújság, a beltérit újra indítottam de nem jött vissza. A másik érdekesség hogy a Beállítások -> Általános -> Rendszerinformáció -> Rendszerinformációnál azt írja hogy: Pontos idő 02:07 01/01 1970 Ezzel mit lehet kezdeni? Köszi a segítséget