Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

dptrsk

SUPERUSER
  • Tartalmak

    361
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit dptrsk posztolt

  1. 15 perce, anonymus írta:

    Nem tartottam fontosnak hiba felvételét mivel eddig nem volt tömeges panasz erre a az ismert hibára. Lényege annyi hogy a gyors csatorna váltás okozza ha lassabban váltogatsz nem fordul elő Sagemcom only bug. 

    Pedig elég zavaró, főként mióta jött IPTVre az új felület, ami jelentősen lassabb, s nagyon hibás, így mivel saját csatorna sorrend van, s tudom hova akarok kapcsolni akkor nyomok pár p+ gombot,s ott is vagyok. A fel nyíl vagy elmúlt csatornák gomb az új fw. óta nagyon lassú lett, használhatatlan.

    Remélem javítva lesz egy következő fw-rel.

    Az gondolom IPTV fw bug, hogy ha kapcsolgat az egyik box, a másikon néha kiírja, hogy nézzek felvételt vagy másik csatornát, mert nincs több stream. Rányomok, hogy újra próbálom, s megjavul, csak pillanatnyi hiba. Vagy ez is a HGW miatt lehet? Az IPTV távirányítóján is kb. a legkisebb gomboknak jut a legnagyobb szerep a frissítés óta, a könnyen elérhetőek pedig funkciókat vesztettek.

  2. Az alábbi hiba már ismert a Telekom által, dolgoznak rajta?

    Ha IPTV beltérin( 2231,2001,6030 ezekkel lett próbálva több előfizetésen is) 2-3-4 csatornát váltok(P+), akkor a Sagemcom megbolondul, elmegy a net(kábel és wifi is) és lefagy az IPTV adás, 2-3 perc és mintha mi sem történt volna, van adás és net is

    A hibával szerintem egybe függő jelenség, hogy ilyenkor a wi-fi led szabályos időközönként (1-2mp) villog, amíg helyre nem áll az adás/net.

    STB FW verziók utolsó 2 számjegye, amikkel produkálta: 56,60,62,63

    HGW FW verzió: a régi 2.67 és az új 2.84 is érintett

     

    Más kombó (EPC3925+ISB2001) nem produkálja ezt a hibát, ezért gondolom, hogy a HGWben nem stimmel valami.

    Nem egyedi hiba, mivel több háztartásban is kipróbáltuk, ahol ez a HGW van.

    Hibajegyet hiába adtam le ~1 éve, nem történt semmi, a szerelők nem láttak hibát, de mivel előidéztem nekik boxot cseréltek (2231->2231re).

    HGW csere több okból nem lehetséges: LG Smart TV esetén csak ez a Sagemcom nem fagyasztja le az IPTV adást (Dlink, Cisco igen), más háztartásban azonos típusú HGW produkálja a hibát.

     

    Esetleg van valami megoldás erre? 

    Néha, ha figyelmetlenek vagyunk megnyomjuk 2-3 alkalommal a P+ gombot, hogy a kívánt csatornára ugorjunk, ez akkor kellemetlen, ha valaki épp online játszik.

×
×
  • Új...