Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Enemy

Új tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Enemy eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Enemy

  Telefon aktiválás

  Üdv! Ma beszéltem a szolgáltatóval,kiderült analóg a telefon vonal ezért csak splitteren keresztül van vonalam.
 2. Enemy

  Telefon aktiválás

  Sziasztok! ZTE Speedport Entry 2i digitális elosztón hogyan kell a telefont"élesíteni".A Phone1 csatlakozót összekötöttem a telefon készülékkel,de nem volt volt vonal,a Telephony led sem világított.A telefon egy Gigaset A120-as.Köszönöm!
 3. Az hogy a modemem ppoe vagy bridge módban van és egy router van utána befolyásolja a sebességet?(Modem:D Link DSL 321B,router D Link DIR 605L)
 4. Egyébként a hálózat fejlesztés Kisbajcs,Nagybajcs,Szőgye,Vének települést érintené,szerintem a 4 faluban van pár Telekom előfizető!
 5. Hát ez pech!És az 5.5-6.5Mbps letöltési sebesség nem túl kevés a NetmániaS-hez is?Tudom hogy 1Mbps a "garantált".
 6. Üdv! Győrtől 10km-re (Nagybajcs),mikor várható hálózatfejlesztés?Netmánia S 5.5-6.5Mbps maximum!Az csak hab a tortán,hogy a NetmaniaL,NetmaniaM is elérhető "papíron".Kétszer estem bele abba a hibába,hogy telefonon kerestek a Telekomtól,hogy nem-e szeretnék nagyobb díjcsomagot?Mondtam hogy persze,dehogynem.Csakhogy a hálózat itt nem bírja a nagyobb sebességet,akkor derült ki,mikor aktiválták a nagyobb díjcsomagot,abban a pillanatban megszakadt az adsl kapcsolat.Utána mindig elnézést kérnek és marad a NetmániaS.És ezt már kétszer eljátszották!És ha most belépek a my T-Home oldalamra és az internetnél rá kattintok a díjcsomagváltásra,a mai napig felajánla a NetmániaL és M csomagot!Valami nagyon nem ok!
×
×
 • Új...