zsiga68

Tag
 • Tartalmak

  22
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

zsiga68 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Szép napot. Párom társkártyás és az édesanyja a főkártyás. Párom szeretne egy saját előfizetést de szeretné megtartani a mostani telefonszámát. Volna erre valami lehetőség? Köszönöm a választ.
 2. Zoli62@ Majd most fogod... https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/domino-most
 3. Semmi gond a megszünéssel hisz tudtuk hogy ez be fog következni. Nem is ezt írtam. Csak a bekapcsolás okoz gondot egyeseknek./Nekem nem hisz ma meg is tettem./ De ha így is meg lehet oldani az sokaknak nagy segítség lehet. Kösz a tippet.?
 4. Sziasztok. Elég érdekes ez a szűrés. Azokat kizárják kiknek nem okos a telefonuk. Az én édesapám 80 felett van,igaz okos a telefonja viszont Ő már nem annyira hogy egy ilyen alkalmazásban megtaláljon bármit és azt havonta aktívvá tegye. Szóval nem átgondolt ez az egész a Telekomtól. De még felülbítálhatják ezt.
 5. Gondolom a régi felhasználó nevére történt az adategyeztetés és nem a mostanira. Várjunk egy kicsit és a nálam jobban hozzáértők elmondják neked hogy mit tehetsz. De valószínűleg jelezni kell ki használja a kártyát és jövőre arra a névre egyeztetni.
 6. Azért nem tiltják le "rendesen" mert lehetőséget adnak hogy igény szerint vissza lehessen állítani a használatát. Ha nem szertnéd akkor egy idő után automatikusan kivonják a rendszerből. Ha gondolod vágd kettén vagy "kerék alá tették,onnan kivették".. De bármit csinálsz a kártyával az a státuszát nem változtatja meg a Telekomnál. Max a méretét... UI. Én lereszelném. Az olyan nyugtató folyamat.
 7. Szerintem be kell lépned online felületen a Telekomhoz és megnézni a rögzített adatait a kártyának. Ha a szerződő fél Te vagy akkor szerintem több teendőd nincs ez ügyben és okafogyott még külön bármilyen igazolás erről. / Amikor belépsz kiírja hogy üdvözöljük XY./
 8. Pár éve jeleztem egy ügyfélszolgálaton hogy én vagyok a kártyafelhasználó és nem az aki a szerződést kötötte./Ajándékba kaptam a kártyát és a telefont/ Ekkor kaptam erről egy hivatalos iratot hogy én vagyok a felhasználó de szerződést nem lehetett módosítani ezért az maradt a vásárló nevén. A mostani regisztrációt online felületen végeztem el és módosult a szerződő fél neve az enyémre. Tehát nem kellett senkinek a személyes megjelenése az ügygélszolgálaton.
 9. Szia. Akkor a Te nevedre kell regisztráltatni és átírják a szerződést a nevedre. Nálam így volt.
 10. Az én logikám szerint az "Általános hiba" üzenet /ezek szerint van ilyen/ semmire nem használható mivel semmilyen infót nem ad a hibáról vagy annak az okáról. Mindenesetre üdvözlöm a programozót aki ezt így összehozta.
 11. Szia. Gondolom online próbálod. Mi a hibaüzenet?
 12. Vagy mégse: HTTP 404 NOT FOUND'.....
 13. Sziasztok. Az imént jött meg sms-ben a visszajelzés: "Kedves Ügyfelünk! Domino SIM kártyája adategyeztetése sikeres volt, Önnek jelenleg további teendöje nincs! A limit ellenörzés még folyamatban van, mely után további tájékoztatást fogunk küldeni. Köszönjük együttmüködését! Üdvözlettel: Telekom" Akkor már csak a szerződő fél módosítását várom..