Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zsiga68

Tag
  • Tartalmak

    22
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit zsiga68 posztolt

  1. Szép napot. Párom társkártyás és az édesanyja a főkártyás. Párom szeretne egy saját előfizetést de szeretné megtartani a mostani telefonszámát. Volna erre valami lehetőség? Köszönöm a választ.
  2. zsiga68

    Dominó Most megszüntetése

    Zoli62@ Majd most fogod... https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/domino-most
  3. zsiga68

    Dominó Most megszüntetése

    Semmi gond a megszünéssel hisz tudtuk hogy ez be fog következni. Nem is ezt írtam. Csak a bekapcsolás okoz gondot egyeseknek./Nekem nem hisz ma meg is tettem./ De ha így is meg lehet oldani az sokaknak nagy segítség lehet. Kösz a tippet.?
  4. zsiga68

    Dominó Most megszüntetése

    Sziasztok. Elég érdekes ez a szűrés. Azokat kizárják kiknek nem okos a telefonuk. Az én édesapám 80 felett van,igaz okos a telefonja viszont Ő már nem annyira hogy egy ilyen alkalmazásban megtaláljon bármit és azt havonta aktívvá tegye. Szóval nem átgondolt ez az egész a Telekomtól. De még felülbítálhatják ezt.
  5. Gondolom a régi felhasználó nevére történt az adategyeztetés és nem a mostanira. Várjunk egy kicsit és a nálam jobban hozzáértők elmondják neked hogy mit tehetsz. De valószínűleg jelezni kell ki használja a kártyát és jövőre arra a névre egyeztetni.
  6. Azért nem tiltják le "rendesen" mert lehetőséget adnak hogy igény szerint vissza lehessen állítani a használatát. Ha nem szertnéd akkor egy idő után automatikusan kivonják a rendszerből. Ha gondolod vágd kettén vagy "kerék alá tették,onnan kivették".. De bármit csinálsz a kártyával az a státuszát nem változtatja meg a Telekomnál. Max a méretét... UI. Én lereszelném. Az olyan nyugtató folyamat.
  7. Szerintem be kell lépned online felületen a Telekomhoz és megnézni a rögzített adatait a kártyának. Ha a szerződő fél Te vagy akkor szerintem több teendőd nincs ez ügyben és okafogyott még külön bármilyen igazolás erről. / Amikor belépsz kiírja hogy üdvözöljük XY./
  8. Pár éve jeleztem egy ügyfélszolgálaton hogy én vagyok a kártyafelhasználó és nem az aki a szerződést kötötte./Ajándékba kaptam a kártyát és a telefont/ Ekkor kaptam erről egy hivatalos iratot hogy én vagyok a felhasználó de szerződést nem lehetett módosítani ezért az maradt a vásárló nevén. A mostani regisztrációt online felületen végeztem el és módosult a szerződő fél neve az enyémre. Tehát nem kellett senkinek a személyes megjelenése az ügygélszolgálaton.
  9. Szia. Akkor a Te nevedre kell regisztráltatni és átírják a szerződést a nevedre. Nálam így volt.
  10. Az én logikám szerint az "Általános hiba" üzenet /ezek szerint van ilyen/ semmire nem használható mivel semmilyen infót nem ad a hibáról vagy annak az okáról. Mindenesetre üdvözlöm a programozót aki ezt így összehozta.
  11. Sziasztok. Az imént jött meg sms-ben a visszajelzés: "Kedves Ügyfelünk! Domino SIM kártyája adategyeztetése sikeres volt, Önnek jelenleg további teendöje nincs! A limit ellenörzés még folyamatban van, mely után további tájékoztatást fogunk küldeni. Köszönjük együttmüködését! Üdvözlettel: Telekom" Akkor már csak a szerződő fél módosítását várom..
  12. Tehát ez azt jelenti hogy most bármit elfogad a rendszer? Az "adategyeztetés" szó nem is megfelelő ebben az esetben. Inkább az "adatnyilatkozat" lenne kívánatos. Na mindegy.. Mondjuk én pár éve regisztráltam,szóval most is azokat az adatokat adtam meg.
  13. Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. OAlexandra Annak idején nálam is ez volt a helyzet. Nem a nevemen volt a szerződés de egy Ügyfélszolgálatnál egyszerűen kértem a kártyafelhasználó regisztrálást /lehet hogy rosszul írom a pontos nevét/ és egyszerűen megoldották. Még egy hivatalos igazolást is kaptam minderről. Tehát más a szerződő fél /amit nem lehet megváltoztatni, legalábbis eddig nem lehetett/ és más a kártya felhasználó. Ha már regisztrálva van a felhasználó személye akkor arra már lehet adatot egyeztetni. Nálam így ment de majd a jobban hozzáértők majd pontosan válaszolnak neked,mert én csak egy felhasználó vagyok. A lényeg hogy nincs nagy gond. Üdv.
  14. Szép estét. Online felületen elvégeztem az adategyeztetést és a legvégén a "sikeres adategyeztetés" felirat fogadott. Illetve ígértek egy sms visszajelzést a véglegesítésről. Szeretném megtudni mennyi ennek az átfutási ideje. Hisz azóta sem kaptam sms-t. Ha nem jön sms attól még sikeresnek tekinthető az adategyeztetés vagy még nem? Illetve ezt úgy kell értelmezni hogy az adategyeztetést végző/ ténylegesen a kártyát használó személy lesz ezentúl a szerződő fél? " Ha az előfizetői adataid megegyeznek a hatósági nyilvántartással, az adategyeztetés sikeres lesz, új szerződést kötünk veled, és a SIM-kártya a nevedre kerül (amennyiben eddig nem te voltál az előfizetője). " Ha igen akkor ez automatikusan történik vagy lesz még valami procedúra az ügyben? Köszönöm a választ.
  15. Köszönöm az infót. Kissé zavar ugyan hogy más néven van a kártya és más néven a felhasználó /pláne mikor belépek Telekomhoz és két nevet látok/ de majd túllépek rajta. Bár lehet hogy sokan vannak ilyen helyzetben és lehetne egy egyszeri lehetőséget adni a szolgáltató részéről ennek a módosítására.
  16. Köszönöm. Szerintem a kártyát biztos nem vonhatják be mivel az adategyeztetés már régen megtörtént,csak most ismét meg kell tenni.
  17. Szép napot. Az adategyeztetés szükséges procedúra mivel törvény írja elő. Ez érthető. De mi történik abban az esetben ha a SIM használója /Telekomnál már be van jelenteve/ nem azonos azzal aki a szerződést kötötte? Annó úgy árusították a kártyát hogy szabadon átadható második személynek. Sőt hogy milyen jó ajándék tud lenni. Annak már utánajártam hogy a szerződés nem módosítható a tényleges használó részére. Köszönöm a választ.
×
×
  • Új...