Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szmihaly

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit szmihaly posztolt

  1. szmihaly

    Hálózat fejlesztés

    Üdvözletem! Kérdezném én is, hogy Tiszalökön lesz-e fejlesztés mostanában, főleg a Deák Ferenc úton, mert ez a rész még mindig rezes terület 13Mbit sebességgel.
  2. szmihaly

    A vidéki internet és a telekom dolgozói

    Köszi a linket, de amin akkor felháborodtam, hogy azt küldik meg levélben, hogy én nem hagytam megcsinálni a bekötést, ha így lett volna akkor minek rendelem meg ha nem akarom?
  3. szmihaly

    A vidéki internet és a telekom dolgozói

    Amúgy én is kíváncsi lennék, hol lehetne az alválalkozókra panaszt tenni. Beszéltem egy pár telekomhoz közeli emberkével, nem tudta, vagy nem akarta megmondani. Többször akartam én is bővítést kérni, kijöttek (kertes övezet) bedudáltak, még csak ki sem száltak a kocsiból, ablakot lehúzva közölték, hogy itt ezt nemlehet bekötni, mert nincs szabad érpár. Kérdem tőlök, közben mutatom, hogy csak körbe kell nézni, vagy 3 helyen is a régi, évek óta lakatlan üres házról az oszlopra van feltekerve a kábel, hogy azokkal mi van? Válasz: ők avval nem foglalkoznak, meg nehogy én mondjam már meg nekik. Kialakult egy kissebb vita, és elküdtem őket. Rá kéthétre küldött a telekom egy levelet, hogy törölték a rendelést, mert nemhagytam őket megcsinálni! Mert még ki sem száltak a kocsiból! Kérdem én: a műszaki osztályon akik kiállítják a munkalapot nem tudják hogy mennyi érpár van felém?? Vagy a nagyokos alvállalkozó, aki majdnem napi szinten itt van a településen, és kijön akkor rögtön tudja az autóból kiszálás nélkül, hogy itt nincs szabad érpár, akkor reggel mi a jó istenért veszi fel a munkalapot??? Ott helyben nem tudja közölni, hogy ezen a cimen, ezt nem lehet kivitelezni?? Ezt a hozzá állást egyenlőre nem értem, s kinek panaszt tenni sem, itt az alvállalkozó a kiskirály!
  4. szmihaly

    Optikai kábel van, net nincs.

    Talán ez is közre játszik: http://hvg.hu/kkv/20180808_Gigabirsagot_kapott_a_Telekom#rss
  5. szmihaly

    T-online fiók nem küldi el az e-mailt

    Most próbáltam a t-online webes felületéről, tökéletesen működik. Küldi - fogadja a leveleket.
  6. Nem a hűségidőről beszélek, azt tudom én is, hanem a fejlesztési idő lejárata után 2018-ban, hogy nem tudja biztosítani a 30 Mbps sebességet, a másik szolgáltató meg igen, erre hivatkozva, kötbérmentesen engedjenek ell. Akkor sorjában: az ügyfélszolgálat: jelenlegi sebességem 20-ról van szerződés, a valós 15Mbps VDLS-en. Boondig nincs, mert nincs szabad érpár, gyorsító opció nincs, mert távol van tőlem a torony, s elég lefedett/le árnyékolt/ helyen lakom, 4G-n a max internet sebesség 20 Mbps, vagy kevesebb. Röhej az egészben, hogy a T-s koax 70m-re van tőlem a vége. Ügyfélszolgálat hivatkozik rá, hogy ők nem építenek hálózatott tovább, alválalkozóval meg nem kötnek szerződést 1-2 leendő ügyfél miatt. Akkor minek adnának nekem ügyfélmegtartó kedvezményt, hogy elégedjek meg a 15 Mbps jelenlegi sebességgel??
  7. Akkor hogy is van ez? 30 Mbit/sec minden háztartásba? Ez a kormány célja, de nem a szolgáltatóé?, mert ha a telekom nem fogja tudni biztosítani a sebességet, akkor a határidő lejárta után elengedi az ügyfeleket kötbér mentesen? A térkép szerint el érhető most is a 30 mb, de nem a telekomtól, a gyorsító opciót se engedik, akkor ilyenkor mi van, ha nyertes se lesz? De kivárom a 2018-at, majd utánna lehet hogy pá-pá telekom!
  8. Üdv! Valaki tud már valami a tavaly kimaradt kistérségi fejlesztésről? Konkrétan a Tiszavasvári térség érdekelne, van e nyertes, mikor kezdenek fejleszteni?
×
×
  • Új...