Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7815

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7815 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Na megkérdeztem és szóltam is az üf nek. Valóban gond van a nettel. Már dolgoznak rajta. Elég messze lakom az erősítőtől és csak ennyire jön, de meg érdeklődtem az erősítő opciót és 700Ft,- többlet. Viszont 50 Mbit/s-ot ad. Szerintem ez már jobb lesz. A garantált is kb 35 lesz. Szerintem ez már elég lesz. Köszönöm a segítséget és a kritikákat.
  2. Még nem akarok + 4469FT-ot költeni az egyébként is drága netre. Meg azt nem értem ha létezik ilyen opció akkor miért nem adják azt a teljes szolgáltatást ami megjár? Ergo menne gyorsabban is. Ez megint csak pénz lehúzás. Nem vagyok *****, de köszi a lehetőséget. De a történet az , hogy volt 3 áram szünetem a nagy viharban, az előtt nagyon jó volt. Ment rendesen 900 felett és nem vettem észre, hogy akadna ha valaki használta. Azóta sajnos megint rosszalkodik. Ezért kérdezősködök, hogy hátha megint kell zaklatnom a t-homet vagy nem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
  3. De ez a baj ,hogy nem érem el a 980 KB/s Nekem mindig csak 7xx KB/s jön.
  4. Köszönöm a gyors válaszokat. Először is le lehet tölteni amit feltöltöttem. Másodszor pedig nem a megfogalmazás a lényeg hanem ,hogy nem tudom elérni a 10megás internettel az 1megás letöltési sebességet sem. 21-dik században ezt nem hiszem, hogy annyira lehetetlen lenne ennyi pénzért. Használom a t-home ZTE Speedport Entry 2i egy mindenes modem/router/VOIP AP/analóg-DECT telefonközpont modemét ami beépített wifi is. Mellette használok egy TP-Link wifit. De a gyári wifi ki van kapcsolva mielőtt szóvá teszitek. Szóval a torrent vagy más nem sebesség korlátos oldalról töltök nekem akkor sem megy 735.7 Kbps fölé. Nem 1000.0 Kbps lenne az ajánlott minimum? Csak erre lennék kíváncsi?Ja és ez a mérés úgy készült, hogy még senki nem használja a nettet.
  5. Sziasztok Érdeklődnék, hogy ha van egy 10Mb/s internetem akkor az ajánlott 1mb/s lenne. Akkor mennyire rossz ha csak 700kb/s al jön? Lassan 2 éve. Mindig szólok a szolgáltatónak és azt mondják messze van az átjátszó. De a garantált akkor is 1MB/s kéne lennie. Ha jól számolom akkor is 1000kb/s al kéne jönnie. Szerintem havi 6000 Ft -ért ez egy kicsit sok nem? Ráadásul ha valaki elkezd nézni egy filmet a családban akkor én már nyögve nyelősen tudok bármit is elindítani. A kérdésem az lenne, hogy erre a problémára mit tudtok ajánlani. Befűzök egy fájlt ami egy semleges hálózati adat mérő eredménye. Szerintem kevés. Köszönöm internet mérési eredmény.txt
×
×
  • Új...