dani0001414

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit dani0001414 posztolt

  1. Igen én is néztem, hogy elvileg lérhető lenne az 50mbit-es. De kötvehiszem, hogy ez fizikailag így is van. Váltani meg nem merek 50-re mert szinte biztos, hogy nem elérhető. Reklamálni meg nem is lehet mert az apró betűs 15mbit garantált sebesség miatt..
  2. Sziasztok! Szerettük volna ma megrendelni a gyorsító opciót Netmánia M csomaghoz Kerecsend településen. Viszont azt a választ kaptuk, hogy műszaki okok miatt nem lehetséges igénybe venni a szolgáltatást. A lefedetségi térképen a 4G hálózat elérhető a településen. A kérdésem az lenne, hogy a szolgáltatással kapcsolatban milyen egyébb műszaki okai lehetnek még annak, hogy nálunk például nem elérhető? Előre is köszönöm a választ.
  3. Nagyon szépen köszönöm @btz a választ. Ha nincs Telekom mobil előfizetésem akkor milyen módokon tudom még esetleg igénybe venni? Vagy ilyenkor esélytelen? Portugália lenne a cél ország. Ha jól láttam ott a NOS Comunicações S.A. szolgáltatja a Wi-fi fon hotspot-ot.
  4. Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a NetMánia M otthoni ADSL díjcsomag mellé milyen Telefom Fon Wi-fi szolgáltatás jár? Az alap amely csak belföldön használható, vagy az amelyik külföldön is? Ercomm Speedport W 724V elosztóval rendelkezünk. Ha csak az alap jár, tehát csak a belföldi használat akkor milyen módon lehet külföldön igénybe venni legalább 3 hónap időtartamra. Előre is nagyon szépen köszönöm a választ.