Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8054

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag8054 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Rebootoltam mielőtt írtam ide. Az útmutatóban sincs semmi, ami erre vonatkozna, viszont észrevettem, hogy ezen még QoS funkciónak is kéne lennie az útmutató szerint. De hogy ez a kütyü semmi értelmeset nem tud, én mindjárt a falnak futok. Hogyan lehet ezen egyáltalán frissíteni a firmware-t? A márka, meg model alapján csakis a magyar telekom meg a görög OTE oldala bukkan fel Google-ban, de sehol nem találok frissítésre vonatkozó utasításokat, letöltéseket, csakis az útmutatót.
 2. Azt szeretném megtudni, hogy a Telekom által szolgáltatott modem+router készüléken hogyan lehet sikeresen konfigurálni a tűzfal beállításai közöt az URL filtert? Jelenlegi konfigurációm ellenére is sikeresen meg tudom nyitni a weboldalt a böngészőmben.
 3. Legbölcsebb cselekedet véleményem szerint a router legfrissebb szoftverének telepítése lenne, ahol ez a hiba ki van iktatva. Ha viszont ez nem elérhető, akkor viszont kíváncsi lennék, hogy a Telekom mennyire is értékeli a vásárlói biztonságát. Mivel a Metasploit keretrendszer nem áll nekem a rendelkezésemre, ezért nem tudom visszaigazolni, hogy csak álpozitív volt-e az Avast jelzése, de ha egy szaki a Telekomtól meg tudja nekem mondani, hogy az volt, akkor megnyugodtam.
 4. Az Avast vírusirtó felhívta a figyelmemet, hogy a Telekom áltat biztosított ZTE Speedport Entry 2i modem+router készülék ki van téve a CVE-2012-5958 hibának. Készülék adatai: Hardware Version: V1.0.1 Software Version: V1.0.0_HU_T2P3 Boot Version: V1.0.1 Sajnálatos módon, egyáltalán nem találtam semmilyen oldalt a készülékkel kapcsolatban a Google kereső által, csak az útmutató PDF-et.
×
×
 • Új...