Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

borosatus

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1366 profilmegtekintés

borosatus eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. És ha esetleg ilyen nincs a házban, vagy a kertben (én már bármit el tudok képzelni) akkor ha nagyon szeretném be tudják vezetni valahogy? Vagy fognak mondani egy szép nagy összeget amiért cserébe majd túrnak fúrnak nekem, és vagy lesz internet belőle, vagy nem? Csakmert a januári herce-hurca után én már minden vagyok, csak optimista nem (pedig a látszat ellenére, én mobil előfizetés terén egy elégedett telekomos ügyfél vagyok, csak ez az otthoni nem akar összejönni sehogysem...)
  2. Világos, akkor van rá esély, hogy a házam előtt a föld alatt is fut a koax, és gondolom ott kellene túrni? Valahol biztos van egy rajz róla hol milyen kábel fut a földben, reméljük a telekom legalább tisztában van vele, ha már az alvállalkozók nincsenek
  3. Rendben, köszönöm szépen! Ez a járdatúrás egyre jobban hangzik Már látom, hogy szeretni fognak a szomszédok
  4. Rendben, köszönöm szépen a segítséget. Csak hogy jól értsem, holnap felhívom a telekomot (kb huszadjára idén), ismét megrendelem a 120 megabitet, és mikor kijön a szerelő arréb sétálok vele kb 50 métert a zöld dobozig az én oldalamban, hogy innen húzzon nekem netet azonnal?
  5. Elszomorítani? Viccelsz? Én a koax kábel jelenlétének is úgy örülök már mint majom a farkának 120 megabit tökéletes lenne Az elmúlt 3 hónap mobilinternetes szenvedését pedig nem kívánom senkinek... Mit tudok tenni a héten szerinted, hogy ebből legyen internet nálam?
  6. Egyik irányban átellenben a sarkon van egy hasonló, és a másik irányban is kb 4 házzal arrébb az én oldalamban. Ha ilyenre gondoltál
  7. Föld alatt nem nézett, mert azt mondta légi kábel van, de ha tudsz valami segítséget adni, kit hívjak most, vagy mit tegyek, hogy legyen rendes itnernetem, akkor nagyon hálás lennék Esetleg telekom saját szerelőit? Mert ez vmelyik alvállalkozó volt, mert nem telekomos kocsival jöttek.
  8. Konkrétan úgy nézett ki januárban a dolog (költözés után), hogy telefonáltam, megrendeltem (a 120 megabitet), aztán kijött 2 ember egy autóval, kiszálltak, felnéztek az égre (az oszlopra), majd közölték, hogy ez rézkábel, ők nem értenek hozzá, telefonáljak vissza az ügyfélszolgálatra, és kérjek rézkábeles csapatot, majd beszálltak és elhajtottak. Sokszori telefonálás után (az összes ügyintéző bizonygatta, hogy de de itt kell hogy tudjanak 120megát) ismét kijött egy ember, aki lelkesebb volt már, körbesétálta a mellettem lévő utcákat, majd szintén közölte, hogy itt nem tudnak 120megabitet, mert rézkábel van, de mielőtt elment megígérte hogy utánajár és visszahív. Még aznap visszaszólt, hogy maximum 1 megabitet tudnának, szeretném-e Mondtam, hogy köszönöm szépen nem élnék a lehetőséggel. De megnyugtatott, hogy majd egyszer jön az optika, és akkor majd minden jó lesz Úgyhogy azóta itt tart a történet, várjuk az optikát, hátha megszánnak minket.
  9. Nálunk, Budapest, 3. kerület, Monostori út, továbbra sincs értelmes internetszolgáltatás Rengeteg utánajárás, telefonálás, alvállalkozó helyszínre kiszállása után is, maximum 1 megabitet tudnának szolgáltatni, rézkábelen... 2017-ben, a Budapest táblán belül. Holott a honlapon a címet beállítva 120megabitet írnak, amit nem érzek korrektnek. Optikára várhatunk még ki tudja meddig. Úgyhogy egyelőre marad a mobilinternet, ami közel sem nevezhető ideális megoldásnak. Pedig várjuk már nagyon a környéken az optikát
×
×
  • Új...