Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

jajlo

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

jajlo eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. jajlo

  IPTV

  Igen vannak a netre igényeim a netmánia 1000-es gondoltam mellé, az elég erős. A felvevős box meg azért kell, mert vannak adások amit szeretnék rögzíteni de a javított 160 Gb hát az nagyon karcsú a 320 Gb se sok, de ugye több mint a 160.... Szóval sok olyan tényező van ami aggaszt és ezért kérdezem. amúgy van nas hálozatom remélem azt nem zavarja be? Szóval azt sem tudom hol lehet ezeket megkérdezni, mert erre nem tudnak telefonon válaszolni.
 2. jajlo

  IPTV

  Ok, köszi. Igaz nem értem de ez van. Én arra gondoltam, hogy megerősíti itt valaki, hogy igen jó képe van, nem esik szét, hozza azt a minőséget ami kell. A HD adások felbontása is rendben van. Vagy nem a hagyományos televíziózás még jobb mint ez. Szerintem, ezt meg lehet írni, ezzel ki mit sértünk nem tudom, végül is akkor minek ez a fórum, nem?
 3. jajlo

  IPTV

  Nem értem, nem lehet egy ilyen kérdést feltenni? Mi ebben a sértő, vagy illetlen?
 4. jajlo

  IPTV

  Köszi, a 3 betűs szolgáltató és ez között amúgy van képminőségi különbség?
 5. jajlo

  IPTV

  Nagyon köszönöm a választ. Azt honnét tudom, hogy melyik javított és melyik nem? Nem kérhetem hogy újat hozzanak ki? A szolgáltatás minősége az milyen? Köszönöm
 6. jajlo

  IPTV

  Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, nagyon régóta vagyok más szolgáltatónál (3 betűs), amivel megvagyok elégedve, de most váltanék IPTV-re viszont nagyon bizonytalan vagyok. Felvevős boxban gondolkodom, de nem találok sehol adatot arra nézve, hogy mekkora a tárhelye, illetve milyen boxot adnak. Tudom több fajta box van forgalomba, minőségileg nincs különbség? (gondolok itt a gyorsaságra, használhatóságra) Illetve a szolgáltatás minősége jónak mondható? Nagyon köszönöm a segítséget.
×
×
 • Új...