jajlo

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit jajlo posztolt

 1. Igen vannak a netre igényeim a netmánia 1000-es gondoltam mellé, az elég erős. A felvevős box meg azért kell, mert vannak adások amit szeretnék rögzíteni de a javított 160 Gb hát az nagyon karcsú a 320 Gb se sok, de ugye több mint a 160.... Szóval sok olyan tényező van ami aggaszt és ezért kérdezem. amúgy van nas hálozatom remélem azt nem zavarja be? Szóval azt sem tudom hol lehet ezeket megkérdezni, mert erre nem tudnak telefonon válaszolni.
 2. Ok, köszi. Igaz nem értem de ez van. Én arra gondoltam, hogy megerősíti itt valaki, hogy igen jó képe van, nem esik szét, hozza azt a minőséget ami kell. A HD adások felbontása is rendben van. Vagy nem a hagyományos televíziózás még jobb mint ez. Szerintem, ezt meg lehet írni, ezzel ki mit sértünk nem tudom, végül is akkor minek ez a fórum, nem?
 3. Nem értem, nem lehet egy ilyen kérdést feltenni? Mi ebben a sértő, vagy illetlen?
 4. Köszi, a 3 betűs szolgáltató és ez között amúgy van képminőségi különbség?
 5. Nagyon köszönöm a választ. Azt honnét tudom, hogy melyik javított és melyik nem? Nem kérhetem hogy újat hozzanak ki? A szolgáltatás minősége az milyen? Köszönöm
 6. Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, nagyon régóta vagyok más szolgáltatónál (3 betűs), amivel megvagyok elégedve, de most váltanék IPTV-re viszont nagyon bizonytalan vagyok. Felvevős boxban gondolkodom, de nem találok sehol adatot arra nézve, hogy mekkora a tárhelye, illetve milyen boxot adnak. Tudom több fajta box van forgalomba, minőségileg nincs különbség? (gondolok itt a gyorsaságra, használhatóságra) Illetve a szolgáltatás minősége jónak mondható? Nagyon köszönöm a segítséget.