Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pynka

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Pynka eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Pynka

  Szoftverfrissítés utáni hiba

  Kipróbáltam. Kézzel tudtam újra elmenteni és hozzáadni a kedvencekhez névjegyet. Viszont így meg duplán lennének ezek a névjegyek, mivel az eredeti névjegyet nem nyitja meg, így nyilván törölni sem tudom.
 2. Pynka

  Szoftverfrissítés utáni hiba

  Az a baj, hogy megnézni, módosítani nem tudom azokat a névjegyeket, amiket korábban a kedvencekhez adtam. Konkrétan az egyiknél a telefonszámot akartam megnézni, de mivel nem nyitotta meg a névjegyet, így nem tudtam megnézni. Hívni tudom őket, csak megnézni nem. Nem biztos, hogy a szoftverfrissítés az oka, de kb 1 hónappal ezelőtt még simán tudtam pl. a névjegy képét módosítani.
 3. Sziasztok! Pár hete jött az új frissítés (Android 7.0) Sony Xperia XA telefonomra. Múlt hét óta tűnt fel, hogy a névjegyalbumban a Kedvencek között lévő névjegyeket nem tudom megnyitni. Egyszerűen azt írja ki, hogy a Névjegyek alkalmazás leállt. Többször próbáltam már ki-bekapcsolni a telefont, de azóta sem nyitja meg ezeket a névjegyeket. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? Ha egy mód van rá a gyári beállításokat nem szeretném visszaállítani, ill. újra telepíteni az egész telefont. Köszi!
×
×
 • Új...