Pynka

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Pynka posztolt

  1. Sziasztok! Pár hete jött az új frissítés (Android 7.0) Sony Xperia XA telefonomra. Múlt hét óta tűnt fel, hogy a névjegyalbumban a Kedvencek között lévő névjegyeket nem tudom megnyitni. Egyszerűen azt írja ki, hogy a Névjegyek alkalmazás leállt. Többször próbáltam már ki-bekapcsolni a telefont, de azóta sem nyitja meg ezeket a névjegyeket. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? Ha egy mód van rá a gyári beállításokat nem szeretném visszaállítani, ill. újra telepíteni az egész telefont. Köszi!
  2. Kipróbáltam. Kézzel tudtam újra elmenteni és hozzáadni a kedvencekhez névjegyet. Viszont így meg duplán lennének ezek a névjegyek, mivel az eredeti névjegyet nem nyitja meg, így nyilván törölni sem tudom.
  3. Az a baj, hogy megnézni, módosítani nem tudom azokat a névjegyeket, amiket korábban a kedvencekhez adtam. Konkrétan az egyiknél a telefonszámot akartam megnézni, de mivel nem nyitotta meg a névjegyet, így nem tudtam megnézni. Hívni tudom őket, csak megnézni nem. Nem biztos, hogy a szoftverfrissítés az oka, de kb 1 hónappal ezelőtt még simán tudtam pl. a névjegy képét módosítani.