zazi

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

zazi a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Nem az a baj. Felhívtam, 72 órán belül cserélik a hgw-t. Az ügyeletes se volt elégedett az értékekkel. Köszönöm szépen a segítséged! Minden jót!
 2. Értem, köszi az infót Az újraindulás az időszakos, mert amióta ide először posztoltam, azóta nem indult újra, csak elmegy azóta is a net. Például ha meg van nyitva a youtube a háttérben, vagy a fb-on beszélek valakivel, akkor párszor megszakad pár másodpercre a kapcsolat, de magától rendbe jön. Végigkeresve a kábelt, igazából lehet az erősáram nem tesz neki jót, mert van egy 1 méteres szakasz ahol párhuzamos vele, és elektromos sütő megy róla, de azt meg csak plafon átfúrással lehet elkerülni.
 3. Köszönöm a segítséget. Ha cserélni kell akkor az újraindulás is megoldódik, remélhetőleg Most is elment a net, és ránéztem... még rosszabb a helyzet Holnap, felhívom őket. Kábel probléma nem lehet? (Mi az a tilt? Csak hogy okosodjak )
 4. Megfelel a kép?
 5. Köszi a választ! Mellékeltem a képet.
 6. Sziasztok! Az utóbbi időben egyre többször indul újra a routerem (sagemcom FAST3686 ), emellett előfordul az is hogy elmegy az internet, de a router nem indul újra. Az esemény napló egy részletét mellékeltem. Loggoltam a tűzfalat is, hátha valami robot ténykedik, de a syslog-ban nem találtam érdemit. Csak internet és telefon van előfizetve. IP TV nincs. Mit lehet ilyenkor tenni?