Raelag17

Tag
 • Tartalmak

  38
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Raelag17 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Sziasztok! A közel jövőben szeretnék újabb iPhonet vásárolni, jelenleg a 6s plus készülékkel rendelkezem. Gondoltam már a legújabbakra, hogy valamelyik közül azt beszerezni, de pontosan nem tudom melyiket érné meg a legjobban az XS-en gondolkozom jelenleg, ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm a válaszokat!
 2. Sziasztok! Az uTorrenten próbáltam letölteni pár dolgot és maximum csak 3,0MB/s-mal tölt lefele, hol ott 500megabites netem van és a gépben a hálozati kártya is gigabites...mi lehet a gond?
 3. @Roli82 Nagyon köszönöm! Akkor ez amit linkeltél ez biztosan jó az IPTV-re is? csak gondolom akkor a felületén be kell állítanom:D
 4. https://www.asus.com/hu/Product-Compare/ https://www.arukereso.hu/router-c3144/fn:termekek-osszehasonlitasa:asus-rt-ac66u-ac1750-p105280141,asus-rt-ac58u-p347430796/ Én ezt a kettőt néztem ha minden igaz mind2 támogatja az IPTV-t és valamilyen szinten olcsóbb is szerinted megfelelne a célra?:D @Roli82
 5. @Roli82 Valóban erős kis szerkezet, de ne haragudj, hogy meg kérdem buta vagyok ehhez, itt pontosan hol írja, hogy alkalmas IPTV-re? Mi az amit ilyenkor meg kell figyelnem?
 6. És akkor ezek jók IPTVre is?
 7. @btz Tudsz nekem linket küldeni?😀 Én nem igazán találtam
 8. @btz Ohh már értem! Nem nem tervezek váltani, nem nagyon tudom mi lenne a legjobb én jobban igazából a Wi-Fit szeretnék megerősíteni egy olyan routerrel ami támogatja az IPTV-t
 9. @Kalimera Hogy érted, hogy Optikai vonalra?
 10. Nem ilyen digitális eszközöm van hanem ilyen: SagemComF@ST 3686 AC
 11. És tudnál nekem ilyenek ajánlani?:)
 12. Sziasztok! A jövőben szeretnek vásárolni egy olyan routert ami bírja vezetékesen és vezetek nélküli az 500 netet, valamint lehet-e olyan router amin IPTV működik vagy is lehet hozza Set Top BOX-ot csatlakoztatni. Mondta a Telekomos szerelő,, hogy ezek 10-30 ezer közt mozognak, tudnátok esetleg nekem ajánlani ilyen routert? Vagy esetleg van valakinek tapasztalata? Szívesen meghallgatom! Köszönöm a válaszokat!
 13. Sziasztok:)! Ma lett cserélve nálunk a modem és a Telekomos szerelő is mondta, hogy ha ki szeretnénk bővíteni a hálózatot érdemes erősebb Routert vásárolni, jelenleg egy TP LINK TL-WR740N-t használunk erre a célra és a 100 netből csak 10-30 közti sebességet enged használni. Körülbelül milyen routert lenne érdemes vásárolni? Mik azok a szempontok amit érdemes nézni? Ha van valakinek ötlete és ajánlása azokat várom! Köszi a segítséget :D!
 14. @btz Köszi a segítséget!!
 15. @btz Úgy nézz ki sikerült! Tudom már miért írta ki az errort :D! (Nem dugtam át a WAN-ból a LAN-ba az UTP kábelt.)