Raelag17

Tag
 • Tartalmak

  26
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Raelag17 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Sziasztok:)! Ma lett cserélve nálunk a modem és a Telekomos szerelő is mondta, hogy ha ki szeretnénk bővíteni a hálózatot érdemes erősebb Routert vásárolni, jelenleg egy TP LINK TL-WR740N-t használunk erre a célra és a 100 netből csak 10-30 közti sebességet enged használni. Körülbelül milyen routert lenne érdemes vásárolni? Mik azok a szempontok amit érdemes nézni? Ha van valakinek ötlete és ajánlása azokat várom! Köszi a segítséget :D!
 2. @btz Köszi a segítséget!!
 3. @btz Úgy nézz ki sikerült! Tudom már miért írta ki az errort :D! (Nem dugtam át a WAN-ból a LAN-ba az UTP kábelt.)
 4. @btz Ahogy írtad úgy kell csinálni sorban? A TP-linknél, hol állítsam át az IP-t? Ha a LAN-nál állítom akkor errort ír ki pontosabban: " Error code: 5008 WAN IP address and LAN IP address cannot be in a same subnet. Please input another IP address. "
 5. Sziasztok Van egy TP-Link Routerem amit szeretnék wi-fi kibővítésre használni, de úgy szeretném elérni, hogy egy wi-fi hálózat maradjon, NE legyen az, hogy: pl van a Telekom wi-fi hálózat de mellé ott van a TP-Link-es. Ami van telekomos néven (wi-fi) azt szeretném elérni, hogy egy hálózat legyen. Megoldható valahogy? Lépésről, lépesre valaki le írná, hogy tudnám megoldani? KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
 6. @root és az mindegy milyen Mbit sebességű? (100NETÜNK VAN)
 7. Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy most rendeltük meg a 3 SET TOP BOXUNKAT és a probléma az, hogy ahova jelenleg ez a BOX kéne oda csak egy internet kábel megy a Routerbe amit Wi-Fi kiterjesztésre használok meg stb... A MODEM LAN CSATLAKOZÓI: 1. csatlakozót: SET TOP BOX 2. csatlakozót: SET TOP BOX 3. csatlakozót: Internet használat (számítógép) VALAMINT AHOL EZ A SZÁMÍTÓGÉP VAN OTT VAN EGY TP-LINK WR740ND ROUTER EBBE VAN BEDUGVA A MODEMBŐL JÖVŐ KÁBEL ÉS EZZEL A WI-FIT TERJESZTEM KI) 4. csatlakozót: TP-LINK WR740N Eszközök használatára pl:. (laptop--> Azért használom a laptopot kábelen mint Wi-Fin keresztül mert így stabilabb nekem, mert a kábelt jobban szeretem internetre és játékokra használni stb.. (+ HA A MODEMBŐL JÖVŐ KÁBEL VAN BEDUGVA A LAPTOPBA NEM MŰKÖDIK AZ INTERNET KAPCSOLAT CSAK A ROUTEREN KERESZTÜL STABIL), Smart TV, valamint még egy Konzol---> Azért használom itt a kábelt mivel a konzolon a Wi-Fi kapcsolat nem valósul meg már mindent próbáltuk csak kábelen működik!) Milyen megoldást lehetne kitalálni, hogy működjön a BOX a másik helységbe? Tudom ez így bonyolult, de sajnos a ház elosztása nem valami tökéletes és csak így tudtuk megoldani, lehet meglehetne oldani, de nincs semmilyen eszközünk amivel pl:. kábeleket tudnánk vágni vagy úgy rendezni, hogy tökéletes legyen!!!
 8. wifi

  Igen, A Sagemcom beállításaiba be enged de a TP-Linkesbe nem:\ Csináljak RESTART-ot?
 9. wifi

  @btz igen az lett de mikor be írom hogy 192.168.0.18 akkor azt írja ki hogy a webhely nem elérhető
 10. wifi

  @btz És ezt hol tudom beállítani? mivel a TP-LINK Router beállításaiba már nem tudok be menni.
 11. wifi

  @btz Valamilyen szintem meg lett oldva csak nem 192.168.0.2 lett hanem .18 és .19 lett
 12. wifi

  @btz Sikerült valamennyire össze hangolni csak annyi a gond, hogy 2db Wi-fi hálózat van, és én azt szeretném elérni, hogy a két hálózat egy legyen, azaz a TP-LINK-es router megnövelje a Wi-Fi jelét és a sebességet.
 13. wifi

  @btz Rendben, de mikor kikapcsolom a TP-linkes routeren a DHCPt akkor elmegy az internet:\ így nem tudok belépni a beállításokba
 14. wifi

  @btz A SagemCom hálózati konfigurálásban változtassak meg valamit?
 15. wifi

  @btz Rendben van! Akkor ami a SagemCom-ból jön UTP kábelt bedugom a LAN1 csatlakozóba és ami meg a Szgéphez kell azt meg a LAN2-be ha jól értelmeztem így kellene csinálnom?