Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

akemenes

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

akemenes eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. akemenes

  SagemCom 5GHz rettenet

  A felvetés jogos. Amúgy ahogy látom elkanyarodott a beszélgetés fentebb. Nem célom a Telekomot becsmérelni, sem egyéb partnereit minősíteni. Ezért nem is illettem semmilyen jelzővel sem a Telekomot, se a Sagemcomot, se Boardcom-ot... vagy bárkit aki közvetve vagy közvetlenül érintve van ebben a témában. Egyedül csak ügyfélként érzem magam nyomorultul ebben a szituációban... meglehet máshoz vagyok/voltam szokva. Mégegyszer: válaszokat és segítséget köszönöm!
 2. akemenes

  SagemCom 5GHz rettenet

  Koszi a valszokat! Sajat router lesz, bar remeltem hogy egy eszkozzel sikerul operalni.
 3. akemenes

  SagemCom 5GHz rettenet

  Értem. Köszönöm a visszajelzést. Bízom benne, hogy a mérnökök mielőbb megoldják! Főleg, hogy bár előfizettem 250-es netre, de nem tudom használni... ami azért frusztráló! Kábel nem játszik sajnos.
 4. akemenes

  SagemCom 5GHz rettenet

  Sziasztok, Pár napja cserélték le az előző (mittoménmilyen) router-emet és megkaptam a Sagemcom F@st 3686 v2-t. Ahogy lenni szokott beléptem az admin felületre és személyre szabtam a hálózatot (SSID, jelszó). Külön SSID-t adtam a 2,4 és az 5 GHz-es hálózatnak, viszont azt látom, érzem, hogy az 5GHz-es hálózat folyamatosan belassul 1-2 percre, aztán magára talál egy percre és megint el. Ha megy, kihajtja a 250 megát, de lassuláskor... nos inkább szakad. Erre van valami megoldás? Először azt hittem, hogy az azonos SSID és jelszó ami nem tetszett neki, de amióta szétszedtem, azóta csak az 5GHz-es hálózattal van probléma. Ötleteket, javaslatokat szívesen várok!
×
×
 • Új...