Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bimbikejuhu

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bimbikejuhu eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 1. Köszönöm igen közben rájöttem. És sajna kábelezés is kell mert 2 beltéri meseh megy most és az úgy nem jó. Látom külön kell szedni a tv a halozattol . Ez van de sokkal jobb mint a koaxiális hálózat. Köszönöm a segítséget!
 2. Na sikerült a netet össze hozni már csak az iptvvel vannak gondjaim próbáltam a igmp proxy de valahogy nem akarnak működni ebben esetleg ötletek. Köszönöm az eddigi segítségeket.
 3. Akkor klasszikus bridge módot nem is tud mert IP címet add a mikrotik router is igazabból és a router kezelni is tudja az iptv boxot de ugye így azért nem az igazi . Más megoldás nincs mert a bridge mod elméletileg azt jelenti hogy minden más router feladat rajta kívüli dolog. Neki csak a modem feladata lenne jelet fordítani mert ez nekem egy kicsit az eszköz hibájának tűnik.
 4. Sziasztok, Tegnap kötöték be az otikai halozatott internet+iptv Segítséget szeretnék kérni a fent említett eszköz bridge módba helyezésével kapcsolatban. Hiába rakom bridge módba nem bridge módba müködik megy a wifi a dhcp és minden más is rajta nekem csak mint modem kellene mert van saját hálozati infrastruktura és ez igy nagyon nem jó . Merre tudok a problémammal fordulni? vagy valaki van itt akinek sikerült? Köszönöm!
 5. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  Már megvan nekem is. Nem Hagytam hogy a Google automatikusan kitöltse minden betűt úgy gépeltem be és láss csodát. elnézést erre nem gondoltam de nagyon köszönöm szépen a segítséget és a rávezetést. KÖSZÖNÖM!
 6. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  oksi itt az uj info .
 7. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  köszi sikerült ki nyerni a hibát de nem tudom értelmezni. Mit nem talál és miért ? képet csatoltam.
 8. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  Igen bevan irva a ruterbe meg a telekomos izebe is. Hogy működik a sylog dolog megtalaltam aszem de kikell valasztani a gepet es utanna? Kosszi
 9. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  Hello Nem igen találtam naplozast benne. A felh es jelszo biztos hogy jo hisz a telekomos csodán megy a net.
 10. Bimbikejuhu

  Speedport Entry 2i

  Sziasztok! Egy telekomos Speedport Entery 2i HWG van és utána szeretnék kötni egy dlink dir 860L Routert és nem birom beálitani a rutert hogy pppoe modban a HWG-n bekapcsoltam PPPoE Pass-through de nem csatlakozik csak simán dynamicip vel de igy meg sok a gond vele. Mi lehet a gond? van két ip tv box is az a HWG-be van csatlakoztatva.
×
×
 • Új...