Bimbikejuhu

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Bimbikejuhu posztolt

 1. Köszönöm igen közben rájöttem. És sajna kábelezés is kell mert 2 beltéri meseh megy most és az úgy nem jó. Látom külön kell szedni a tv a halozattol . Ez van de sokkal jobb mint a koaxiális hálózat. Köszönöm a segítséget!
 2. Sziasztok, Tegnap kötöték be az otikai halozatott internet+iptv Segítséget szeretnék kérni a fent említett eszköz bridge módba helyezésével kapcsolatban. Hiába rakom bridge módba nem bridge módba müködik megy a wifi a dhcp és minden más is rajta nekem csak mint modem kellene mert van saját hálozati infrastruktura és ez igy nagyon nem jó . Merre tudok a problémammal fordulni? vagy valaki van itt akinek sikerült? Köszönöm!
 3. Na sikerült a netet össze hozni már csak az iptvvel vannak gondjaim próbáltam a igmp proxy de valahogy nem akarnak működni ebben esetleg ötletek. Köszönöm az eddigi segítségeket.
 4. Akkor klasszikus bridge módot nem is tud mert IP címet add a mikrotik router is igazabból és a router kezelni is tudja az iptv boxot de ugye így azért nem az igazi . Más megoldás nincs mert a bridge mod elméletileg azt jelenti hogy minden más router feladat rajta kívüli dolog. Neki csak a modem feladata lenne jelet fordítani mert ez nekem egy kicsit az eszköz hibájának tűnik.
 5. Sziasztok! Egy telekomos Speedport Entery 2i HWG van és utána szeretnék kötni egy dlink dir 860L Routert és nem birom beálitani a rutert hogy pppoe modban a HWG-n bekapcsoltam PPPoE Pass-through de nem csatlakozik csak simán dynamicip vel de igy meg sok a gond vele. Mi lehet a gond? van két ip tv box is az a HWG-be van csatlakoztatva.
 6. Már megvan nekem is. Nem Hagytam hogy a Google automatikusan kitöltse minden betűt úgy gépeltem be és láss csodát. elnézést erre nem gondoltam de nagyon köszönöm szépen a segítséget és a rávezetést. KÖSZÖNÖM!
 7. oksi itt az uj info .
 8. köszi sikerült ki nyerni a hibát de nem tudom értelmezni. Mit nem talál és miért ? képet csatoltam.
 9. Igen bevan irva a ruterbe meg a telekomos izebe is. Hogy működik a sylog dolog megtalaltam aszem de kikell valasztani a gepet es utanna? Kosszi
 10. Hello Nem igen találtam naplozast benne. A felh es jelszo biztos hogy jo hisz a telekomos csodán megy a net.