komzol1976

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

komzol1976 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sajnos nem sokat. Újraindítani az eszközt (áramtalanítani) megpróbáltad? UJraindítás után el kell telni 1-2 órának néha többnek is és megjavul. Ha nem mindenképp jelentsd be. Nálam is havonta elszáll főleg áramszünet után.
 2. Jelentsd be, központi hiba lesz.
 3. Valamilyen központi hiba lehet, jelentsd be újra, ragaszkodj, hogy vizsgálják ki. Sokszor a szerelők sajnos nem is tudják mi ez a gyorsító opció.
 4. Van ott 4G lefedettség?
 5. A DSL vonal sebességed mekkora? Ha jól értem olyan mintha nem is lenne 4G, azaz nem gyorsít a mobil a meglévő DSL-en?
 6. Nálam is Invalid in CS az érték. Nekem 47 excellent jel melett 30-35nMbit a max sebesség....
 7. Sávszél sebességet mértél?
 8. Nálam szintén ez az érték szerepel, de ettől még működik a gyorsító opció.
 9. Nálam anno az ADSL volt ilyen, hetente 1X biztos megszünt valami miatt. Bennem is elszakadt a cérna bejelentettem, hogy ingadozik a szolgáltatás legyenek szívesek kivizsgálni, természetesen minden bejelentés után megjavították, de stabil csak azután lett, mikor kértem, hogy nézzenek már rá az előzmény bejelentésekre, mert valami nem ok. Tapasztalatom, hogy sok szerelő tényleg felületesen nézi át mi is a probléma. Ki kell fogni azt aki lelkiismeretesen kivizsgálja.
 10. Igen, 3 hete kötötték be eddig 2X volt probléma, korrekt módon 1 nap alatt javítják.
 11. Nálam is megfekszik, de csak a központ tudja rendbe tenni Hiába indítom újra.
 12. Sziasztok! Reggel 8 körül 1414-en bejelentettem a hibát. Az ügyintéző rögtön tudta milyen hibáról beszélek, 9-kor hívott a szerelő aki a helyszínen szerette volna megoldani, de elmondtam neki a kálváriát, hogy ez központi hiba lesz, magának a vonalnak nincs baja. Értetlenül állt előtte, hogy akkor miért neki adták ki a hibát. Este hazaértem és újraindítottam a routert: Teszteltem is kb 10Gb adatforgalom után belassult, de a 20 mbit-es ADSL szintjére plusz az LTE korlátozással helyreállt a sebesség, a hiba megoldódott. Remélem így is marad. A korlátozásról lehet valamit tudni? Napi havi keret az alapja? Korlátozás utáni fel/le töltési sebesség? A routeren belül látom valahol, hogy korlátozva van a mobil sáv? Köszönöm még 1X a segítségeteket.
 13. Nálam a 10Gb adatforgalom után lassul be. A fent leírtak alapján technikai probléma van, nem megy a DSL tunnel.
 14. Oké, holnap újrahívom őket. Mindenkinek köszönöm a segítőkész hsz-t.
 15. És javítható ez a hiba? Megpróbáltam a sim kártyát kivenni és anélkül használni az eszközt, nem ment. Egyébként gondolom kellene, hogy működjön anélkül is nem igaz?