Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

komzol1976

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit komzol1976 posztolt

  1. komzol1976

    Gyorsító opció

    Sajnos nem sokat. Újraindítani az eszközt (áramtalanítani) megpróbáltad? UJraindítás után el kell telni 1-2 órának néha többnek is és megjavul. Ha nem mindenképp jelentsd be. Nálam is havonta elszáll főleg áramszünet után.
  2. komzol1976

    Gyorsító opció

    Jelentsd be, központi hiba lesz.
  3. komzol1976

    Gyorsító opció

    Valamilyen központi hiba lehet, jelentsd be újra, ragaszkodj, hogy vizsgálják ki. Sokszor a szerelők sajnos nem is tudják mi ez a gyorsító opció.
  4. komzol1976

    Gyorsító opció

    Van ott 4G lefedettség?
  5. komzol1976

    Gyorsító opció

    A DSL vonal sebességed mekkora? Ha jól értem olyan mintha nem is lenne 4G, azaz nem gyorsít a mobil a meglévő DSL-en?
  6. komzol1976

    Gyorsító opció

    Nálam is Invalid in CS az érték. Nekem 47 excellent jel melett 30-35nMbit a max sebesség....
  7. komzol1976

    Gyorsító opció

    Sávszél sebességet mértél?
  8. komzol1976

    Gyorsító opció

    Nálam szintén ez az érték szerepel, de ettől még működik a gyorsító opció.
  9. komzol1976

    Gyorsító opció

    Nálam anno az ADSL volt ilyen, hetente 1X biztos megszünt valami miatt. Bennem is elszakadt a cérna bejelentettem, hogy ingadozik a szolgáltatás legyenek szívesek kivizsgálni, természetesen minden bejelentés után megjavították, de stabil csak azután lett, mikor kértem, hogy nézzenek már rá az előzmény bejelentésekre, mert valami nem ok. Tapasztalatom, hogy sok szerelő tényleg felületesen nézi át mi is a probléma. Ki kell fogni azt aki lelkiismeretesen kivizsgálja.
  10. komzol1976

    Gyorsító opció

    Igen, 3 hete kötötték be eddig 2X volt probléma, korrekt módon 1 nap alatt javítják.
  11. komzol1976

    Gyorsító opció

    Nálam is megfekszik, de csak a központ tudja rendbe tenni Hiába indítom újra.
  12. komzol1976

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Reggel 8 körül 1414-en bejelentettem a hibát. Az ügyintéző rögtön tudta milyen hibáról beszélek, 9-kor hívott a szerelő aki a helyszínen szerette volna megoldani, de elmondtam neki a kálváriát, hogy ez központi hiba lesz, magának a vonalnak nincs baja. Értetlenül állt előtte, hogy akkor miért neki adták ki a hibát. Este hazaértem és újraindítottam a routert: Teszteltem is kb 10Gb adatforgalom után belassult, de a 20 mbit-es ADSL szintjére plusz az LTE korlátozással helyreállt a sebesség, a hiba megoldódott. Remélem így is marad. A korlátozásról lehet valamit tudni? Napi havi keret az alapja? Korlátozás utáni fel/le töltési sebesség? A routeren belül látom valahol, hogy korlátozva van a mobil sáv? Köszönöm még 1X a segítségeteket.
  13. komzol1976

    Gyorsító opció

    Nálam a 10Gb adatforgalom után lassul be. A fent leírtak alapján technikai probléma van, nem megy a DSL tunnel.
  14. komzol1976

    Gyorsító opció

    Oké, holnap újrahívom őket. Mindenkinek köszönöm a segítőkész hsz-t.
  15. komzol1976

    Gyorsító opció

    És javítható ez a hiba? Megpróbáltam a sim kártyát kivenni és anélkül használni az eszközt, nem ment. Egyébként gondolom kellene, hogy működjön anélkül is nem igaz?
  16. komzol1976

    Gyorsító opció

    Köszönöm a gyors választ Igen a HUAWEI Home Gateway HA35-ben ellenőriztem a beállításokat. A bonding tunnel menüben a DSL tunnel: down állásban van már a beszerelés óta. Nálatok hogy néz ki ez a menüpont? Egy sima ADSL modemmel leteszteltem az ADSL vonalat telefonos kapcsolatot létesítettem és ott megy az ADSL gond nélkül, rendes sebességgel. A szerelők nagyon kevés infóval vannak ellátva az tuti, némelyikük nem is halott erről a gyorsító opcióról.
  17. komzol1976

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Bekötötték a gyorsító opciót. 10Gb adat letöltés után a sebesség lecsökken 5 mbit körüli értékre. Az ADSL kapcsolat eddig stabilan tudta a 12-13 mbit/s értéket gyorsító opció nélkül. Bejelentettem a hibát telefonon a szerelő kijött, de nem talált hibát. Tisztában vagyok vele, hogy van korlátozás, ami a mobil internetre vonatkozik, csak azt nem értem miért az ADSL kapcsolat sebességének felére korlátozzák vissza. Másnál is van ilyen probléma? Normálisan a meglévő ADSL vonal sebességre kellene , hogy korlátozzanak nem?
×
×
  • Új...