fecobá

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

fecobá a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Sziasztok, Nálam olyan probléma van, hogy VPN bekapcsolásakor egyből elszáll a net. Jelen esetben forticlientet szeretnék használni, céges adatokat csak ezen keresztül tudom otthonról elérni, ezt állitotta be a rendszergazda. Viszont próbáltam már más progit futtatni, de mindegyikkel ez a helyzet.
 2. sagemcom

  Sajnos megszakad elég sokszor. Ment Pm a mac cimmmel. Előre is köszönöm
 3. sagemcom

 4. sagemcom

  Sziasztok, Fennebb irtam, hogy elég gyakran megszakad az internetkapcsolat, ez látszik a pingelésnél szépen. Azt hittem a 20mhz ra állitás megoldotta a problémát, de mégsem. Van valakinek bármilyen ötlete mi lehet a gond? Gyári beállitás már megvolt, de ugyanolyan.
 5. sagemcom

  Nemrég irtam egy hibával kapcsolatban, nagyon gyakran megszakad az internet. Leirom ha valaki találkozik hasonló szituval. Nálam ha a 2.4ghz wifinél a sávszélesség 20/40mhz auto ra van téve akkor megszakad. Igy be kellett állitsam csak 20mhz ra.
 6. sagemcom

  Frissités óta nálam nem teljesen ok minden. Van egy Tp link routerem wds módban és ha pl torrentezek megszakad a kapcsolat többször is, áramtalanitom ha kell többször is, aztán van hogy beáll. Nem tudom mi lehet a gond.
 7. sagemcom

  Rendben..akkor marad így. Csak gondoltam ez a missing bp configuration setting valalmi új verziót akar feltenni..
 8. sagemcom

  Sziasztok! Pár napja nálam is tevékenykedik egy ilyen modem, viszont még nem frissült le. Hardver verzió V2.0 Szoftver verzió MAGYAR_2.84.10 Újraindítás megvolt, de semmi változás.