Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Telefon rendelés mobil előleg


Ezio

Kérdés

Üdv.

Azt szeretném megérdeklödni,hogy rendeltem telefont.. úgy volt,hogy 2000 Ft kezdőrészlettel elhozhatom.. de tudomásomra jutott hogy kell majd mobil egyenleg előleget befizetni.. aminek MINIMUM ára 10.000 Ft.. Nos erről nem tájékoztattak a rendelés során,és rossz tapasztalatokat olvastam ezzel kapcsolatban,mint például 50.000 Ft os előleget kellett fizetniük stb.. 

Ez tényleg ilyen rosszul van megoldva mert akkor sajnos nem tudok vásárolni telefont..:/ Maga a telefon ha nem előfizetésesen veszem 50.000.. és a havi díja is csak 4800 lesz.. Akkor miért kellene rögtön 20.000-et fizetni? Így sajnos nem tudnék.. :/ Igaz még nem tudtam meg mennyi lesz,de aggódok miatta..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Szia!

Minden új előfizetőtől mobilelőleget kérnek melynek  - ahogy írtad -  a minimum értéke 10.000 Ft. Ha már van előfizetés és az legalább arany kiemeltségi szintű akkor eltekinthetnek az előlegtől. Az előleg mértéke függ a készüléktől és a választott csomagtól is, mivel nem egy drága készüléket választottal - másik topikban láttam -, így valószínűleg ezt a 10.000 Ft fogják bekérni.

A megrendelés során pedig ki írja az alábbi szöveget illetve a vissza igazoló e-mailben is benne van.

"Felhívjuk figyelmedet, hogy a szerződéskötés feltételeként a készülék árán túl mobilelőleg befizetése szükséges. Az előleg minimum értéke 10000 Ft. Kiemelt ügyfeleinknél eltekinthetünk a mobilelőleg befizetésétől. Amennyiben szükséges a mobilelőleg befizetése, annak pontos összegéről a telefonos adategyeztetés során tájékoztatunk. A mobilelőleg 100%-ban felhasználható."

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...