Törölt_tag6714

BlackBerry mobilinternet

Kérdés

Sziasztok!

Már sok helyet megjártam ezzel a kérdéssel, de sajnos kevés sikerrel. Remélem itt tudtok adni valami tanácsot. 

Kaptam egy kártyafüggetlen BlackBerry Z10-et, múlthéten vettem rá mobilnetet, pontosabban a NETPLUSZS-t. A pénzt levette, elvileg aktiválva is van. Azonban a telefon valamiért nem menti el az APN beállításokat. Voltam bent a helyi T-Mobile-ban, de ott se tudtak segíteni. Valaki tud nekem mondani valami okosságokat?

Válaszokat előre is köszönöm. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Hello @lacee1, sajnálom, és igen számomra is fura :( az oké, hogy a BlackBerry a Nokia-Microsofthoz hasonlóan teljesen külön úton jár, sőt, a spéci és tényleg nagyon jó adatszolgáltatásuk miatt még különebben, de világszerte sokan panaszkodnak egy ilyen banális hibára, amire így nagyon érdemes lenne figyelniük. valószínűleg nem véletlen, hogy esnek a számaik, és a Té sem forgalmazza a telóikat (egy van náluk, de az Androidos, nem BB OS-t futtat :D)

mindenesetre ha nincs megoldás (ezek alapján nincs sajnos :(), így nem tudod használni vele a Té normál adatdíjcsomagját, akkor mondd le azt a 1777-en vagy smsben, hogy a következő 30 nap díját már ne kelljen fizetned (ettől függetlenül a már kifizetett 30 nap alatt másik telóban felhasználhatod a kereted, mert Domino-nál a kikapcsolással csak a meghosszabbítást kapcsolod ki)

egyébként a helyedben én bevinném még BB szervizbe, hátha ők tudnak vele valamit...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
kieg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszönöm a választ, sajnos ez se segített. :( Én nem értem, hogy egy ilyen márkánál hogyan fordulhat elő ilyen probléma.. Amit meg szeretnék még jegyezni, ahova be kell írni az APN-t semmi sem marad meg. Akármit beírok oda, mentés után eltűnik.. :( 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @lacee1, ezek alapján utánajártál, megvan, hol és mit kellene menteni, de nem megy (javíts, ha nem így van:D). rossz hír, hogy ebben az esetben nem lesz megoldás. sokan panaszkodnak erre a független Z10-es tulajok közül, de azokon a telókon, amiken nem működik, nincs rá huszárvágás :( legfeljebb az segítene, ha a Tétől rendelnél Blackberry szolgáltatást (annak APN-je van szerintem beégetve a telódba), de az Dominora nincs (a levette a pénzt alapján ilyened van). erre azért nézz rá, és ha sikerül (remélem, igen), akkor írd meg itt, légyszi, hogy hogyan (hogy mi is tudjuk, és a veled egy csónakban evezőknek segíthessünk). köszi!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most