Ugrás a tartalomhoz
  • 0

FTP Letöltés lassu


Törölt_tag6666

Kérdés

Hello

 

Egy olyan kérdésem lenne hogy mért van az hogy nappal kb reggel 7 órától ha egy szerveröl töltök le FTP kliensel (Flashfxp) akkor a a 30Mbit/s letöltési sebességből jó ha 12-15Mbit/s van 1 szálon.  Viszont ha párhuzamosan 2 dolgot töltök le ugyanonnan  akkor a 2 letöltési sebességet összeadva minden gond nélkül megvan a 30Mbit/s. Illetve mint írtam ez általában nappal fordul ellő de mondjuk hajnali órákban vagy még 7 óra előtt is egy szálon is megvan a 30Mbit/s sebesség.  Szerver irányából korlátozás nem valószínű mert megpróbáltuk már más szolgáltatóval is és ott megvolt a teljes letöltési sebesség, pedig ott talán 100Mbit/s volt a letöltési sebesség. Egyéb letöltéseknél viszont minden gond nélkül megvan a 30Mbit/s bármikor.   Jeleztem már a 1412,  szerelő is volt kint de nem az eszközben van a hiba így tenni nem tudott ö se semmit.  Ha valakinek van valami ötlete vagy tudja hogy mit lehetne tenni az ügybe azt előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

A tulaj az teljesen mindegy. Beírod az FTP domain nevét a robtex.com oldalba, ott nagyon sokminden megtudható. Pl milyen ip címhez van társítva a domain, és az ip cím alapján pedig megállapítható, hogy az külföldi vagy magyar szervert takar e.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem is hasonló a szitu eddig csak késő délutántól,most már viszonylag elég korán előfordul de ezt a pár napot betudom a hétvégének...nem csak FTP-n lassul be hanem minden külföldre menő kapcsolat sebessége lecsökken míg a ping megduplázódik-triplázódik.kb 3 hete van ez de nem nálad van a gáz mindenkinek ilyen,úgyhogy én nem vesztegetem az időm a 1412-re meg hogy kijöjjön egy szaki és megálapítsa hogy minden ok,mivel a hiba Telekom szinten "globális"..szóval várj türelemmel.

ui:próbáld meg 23 óra után de mivel most hétvége van inkább éjfél körül,nekem utána ok,és ugye mindenkinek csak nem tud róla mert csak facebookra használja a netet :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
9 órája, btz írta:

 ip cím alapján pedig megállapítható, hogy az külföldi vagy magyar szervert takar e.

Hát ez alapján magyar lesz  a szerver. (hosted by ATW Internet Kft in Hungary)

 

8 órája, Barni írta:

mivel a hiba Telekom szinten "globális"..szóval várj türelemmel.

Dehogy várok türelemmel. :)  Főleg ha már hetek óta fent áll! Amúgy érdekes kérdés hogy milyen hiba az hogy éjszaka rendben van és éppen nappal jelentkezik ez, itt valami nagyon nem kerek akkor! Olyan ez az egész mintha nappalra be lenne állítva egy letöltési korlát szálanként, mert különben mi a magyarázat rá hogy több szálon való letöltésnél meg kijön a teljes letöltési sebesség?  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...