Törölt_tag7462 Posztolva ekkor: 2017. január 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 13. Szép estét! Annyi lenne a problémám,hogy ma reggeltől nem tudok telefonálni,mert van egy lejárt számlám.Kerestem,hogy kiegyenlítem de csak a jelenleg aktuálisat találtam meg.Kérdésem az lenne,hogy hogyan tudom megtalálni azt a bizonyos számlát? Előre is köszönöm ha valaki segít nekem ebben! Üdv:Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 14. Megosztás Posztolva: 2017. január 14. Üdv @Rita77 Online felületen PDF formátumban elérhetők a Telekomos számlák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7462 Posztolva: 2017. január 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 15. Köszönöm!Próbálkozom!Szép estét! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7462
Szép estét!
Annyi lenne a problémám,hogy ma reggeltől nem tudok telefonálni,mert van egy lejárt számlám.Kerestem,hogy kiegyenlítem de csak a jelenleg aktuálisat találtam meg.Kérdésem az lenne,hogy hogyan tudom megtalálni azt a bizonyos számlát?
Előre is köszönöm ha valaki segít nekem ebben!
Üdv:Rita
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.