Törölt_tag7509 Posztolva ekkor: 2017. január 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 18. Az lenne a kérdésem, hogy ha most járt le az előfizetésem hűségideje 14-én, és ezután automatikusan váltott Move XS csomagra(nincs hűség rá) akkor ebben a hónapban változtathatok egy nagyobb csomagra? (telefont is vásárolnék hozzá) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. január 18. Megosztás Posztolva: 2017. január 18. Szia! Havi díjas ügyfelek egy számlázási cikluson belül egyszer egy alkalommal cserélhetik le díjcsomagjukat , az itt le írtakból kiragadva! Viszont mivel készüléket is vennél hozzá ezért a webshop felület szerintem engedélyezni fogja a telefonvásárlással egybekötött díjcsomag váltást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7509
Az lenne a kérdésem, hogy ha most járt le az előfizetésem hűségideje 14-én, és ezután automatikusan váltott Move XS csomagra(nincs hűség rá) akkor ebben a hónapban változtathatok egy nagyobb csomagra? (telefont is vásárolnék hozzá)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.