Törölt_tag7569 Posztolva ekkor: 2017. január 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 26. Üdv Stibán Róbert vagyok...a kérdésem az lenne hogy...hogyan tudhatom meg a puk kodomat...mert elütöttem sajnos a pin kodomat...személyesen sajnos nem tudok bemenni...válaszokat előre is köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. 59 perce, stiban roberto írta: Üdv Stibán Róbert vagyok...a kérdésem az lenne hogy...hogyan tudhatom meg a puk kodomat...mert elütöttem sajnos a pin kodomat...személyesen sajnos nem tudok bemenni...válaszokat előre is köszi Tisztelt Stibán Róbert! Amennyiben tudja az 5 számjegyű azonosítóját akkor az oldalon bejelentkezve lekérdezheti a PUK kódot! Vagy Online vagy személyesen, máshogy sajnos nem lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 foxylady Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Szia @stiban roberto, Ha nem tudsz személyesen intézkedni, csak az van amit @WHOAMI írt, ide kattintva találsz leírást, hogy hogyan kell csinálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7569
Üdv
Stibán Róbert vagyok...a kérdésem az lenne hogy...hogyan tudhatom meg a puk kodomat...mert elütöttem sajnos a pin kodomat...személyesen sajnos nem tudok bemenni...válaszokat előre is köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.