Törölt_tag7695 Posztolva ekkor: 2017. február 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 9. Szeretném , ha az MTSMS hívások továbbra is tiltva lennének a telefonomon! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7695 Posztolva: 2017. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 9. 2 perce, Baráth László írta: Szeretném , ha az MTSMS hívások továbbra is tiltva lennének a telefonomon! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. A fogadott emelt díjas SMS-eket letilthatod a Telekom applikációban, az adott telefonszámhoz tartozó "testreazabás" menüben az "üzenetküldés" rész alatt, illetve az online felületre bejelentkezve az adott előfizetés testreszabása lehetőség választása után a "testreszabás" fület lehajtva az "egyéb" rész alatt. (Gondolnánk, hogy itt is az üzenet küldésben van, de nem) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7695 Posztolva: 2017. február 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Köszönöm a választ, értem ,de nem találom az említett "gombokat". Érthetőbbé téve ; Kaptam egy üzenetet a +36308080111 számról, hogy küldjek egy IGEN üzenetet és feloldják a tiltást. Nem gondoltam át 's megtettem. Most próbálom visszacsinálni ,de sikertelenül.Köszönöm , hogy megpróbáltak segíteni. (Meghaladja a képességemet ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Üdv @Baráth László Letöltöd a Telekom appot a telefonodra. Itt kiválasztod a testreszabást. Ezután megjelenik ez a felület. Az üzenet küldésre kattintasz. Kivalasztod a "Fogadott emeltdíjas SMS tiltás"-t és ilyen szép zöld pipa lesz mellette, ami jelzi, hogy nem tudják tovább küldeni a lehúzó SMS-t. Webes online felületre is megmutathatom képekkel, csak az egy kicsit bonyolultabb felület, ezzel sokkal egyszerűbb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7695
Szeretném , ha az MTSMS hívások továbbra is tiltva lennének a telefonomon!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.