Törölt_tag7730 Posztolva ekkor: 2017. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 14. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap rendeltem egy Samsung S6 edge-t, viszont rossz telefonszámot adtam véletlenül. Ma ezért nem tudnak keresni a szerződéssel kapcsolatban. Változtatni tudok valahol? Mi a teendő ilyenkor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. február 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 16. Ekkor: 2017. 02. 14. at 15:02, NadasiS írta: Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap rendeltem egy Samsung S6 edge-t, viszont rossz telefonszámot adtam véletlenül. Ma ezért nem tudnak keresni a szerződéssel kapcsolatban. Változtatni tudok valahol? Mi a teendő ilyenkor? Online rendelted? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7730
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap rendeltem egy Samsung S6 edge-t, viszont rossz telefonszámot adtam véletlenül. Ma ezért nem tudnak keresni a szerződéssel kapcsolatban. Változtatni tudok valahol? Mi a teendő ilyenkor?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.