Törölt_tag7752 Posztolva ekkor: 2017. február 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 17. domino surfről domino FIX-re váltottam online 02.16-án. Jár hozzá az 500 MB INTERNET? Mikor jelenkezik az egyenlegemen? Vagy új kártyát kell kérnem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Hello! Nem jár, csak akkor ha új SIM kártyát veszel 990 Ft-ért ami tartalmaz 500 MB netet és 40 perc lebeszélhetőséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. április 27. Megosztás Posztolva: 2017. április 27. @oldmumus Váltás napjától újraindul a vezetékes telefoné! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oldmumus Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. Nekem is lenne egy kérdésem. Februárban volt 2 éves TV, Telefon, Internet hosszabbítás. Most szeretnék telefon csomagot váltani, ez menne online. Kérdés az, hogy a hūség marad a februári vagy a váltás miatt a telefoné aznaptól lenne? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7752
domino surfről domino FIX-re váltottam online 02.16-án. Jár hozzá az 500 MB INTERNET? Mikor jelenkezik az egyenlegemen? Vagy új kártyát kell kérnem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.