Ugrás a tartalomhoz
  • 0

elektronikus hívásrészletezés


Törölt_tag7887

Kérdés

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Mobil előfizetéseknél:

Havi díjas előfizetéseknél részletes számlát az alábbi módokon igényelhetsz egyszerűen:

  • online, a BELÉPEK feliratra kattintva (az Áttekintés/Előfizetéseim/Testreszabás/Számla menüben. Itt a híváslista megtekintésének díja bruttó 400 Ft/alkalom),
  • 1414-es számon, telefonos ügyfélszolgálatunkon, ekkor az utólagos vagy hóközi híváslista az igénylést követően azonnal elérhetővé válik az online önkiszolgáló Dokumentumok menüjében,
  • írásban, az előfizető saját kezű aláírásával ellátott levélben, akár rendszeres jelleggel, akár visszamenőleg, a kiválasztott hónap, vagy hónapok megadásával, melyet online is csatolhatsz. Ezután, a soron következő hónaptól a havi számla mellékleteként tekintheted meg a híváslistákat, akár papír alapon, akár elektronikus módon érkeznek hozzád a havi számlák.

A hívásrészletező igénylését csak az az előfizető kezdeményezheti, aki a lekért időszakban az előfizetője volt az adott előfizetésnek. 

Előfizető módosítás esetén az új előfizető jogosult a módosítás hónapjáról, valamint az azt követő időszakról hívásrészletezőt igényelni. 

A módosítás napját megelőző időszakról a régi előfizető csak üzletben igényelhet hívásrészletezőt.

A hívásrészletező (részletes számla) kiállítását utólag, két évre visszamenőleg igényelheted meg. 

Adatvédelmi okok miatt nincs lehetőségünk arra, hogy a részletes híváslistát közvetlenül e-mail címedre továbbítsuk, de azt az online önkiszolgálóba belépve, a Dokumentumok között elérheted.

Számlatartozás esetén: ha előfizetéseden korlátoztuk a kimenő és a bejövő forgalmat is, akkor híváslistát Telekom üzletben igényelhetsz. 

Domino feltöltőkártyás szerződés esetén:

A híváslistát a jogosultságát igazoló Domino felhasználó, vagy - felhasználó híján - az előfizető kérheti, kizárólag személyesen, a Telekom saját üzleteiben.

A híváslista költségéről havi díjas, illetve Domino díjszabásunkból tájékozódhatsz.

Figyelem! Az EHT 145. § szerint, ha olyan szolgáltatást használsz, amelyben a hívásokat 0 Ft-tal számoljuk, a 0 Ft-os tételek nem jelölhetők meg a hívó előfizető számláján és a számlamellékletben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...