Törölt_tag7965 Posztolva ekkor: 2017. március 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. március 26. Sziasztok! olyan kérdésem lenne h milyen sűrűn hoznak újabb készleteket mert mar vagy 1 hete várok iPhone 7 plus 128gb matt feketére. Azt hittem ez gyorsabban megy esetleg nincs-e (véletlen) vmelyik üzletben raktáron ? ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 27. Megosztás Posztolva: 2017. március 27. Üdv @Slati93 A termék adatlapján megtalálható egy lenyíló menüven, hogy melyik üzletekben érhető el. Jelenleg 13 üzletben van belőle. Válassz lakhelyed szeriti megyét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7965 Posztolva: 2017. március 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. március 27. Üdv @btz amit küldtél az a sima iphone7 én a plus-t szeretném Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 27. Megosztás Posztolva: 2017. március 27. Oh, sorry, telefonon pont ott tördeli a szöveget az iphone 7 és a plus között a böngésző. Ahogy nézem abból nincs készleten sehol, viszont lehet készletértesítőre feliratkozni. Ekkor értesítést kapsz, ha érkezik valamelyik üzletbe vagy online elérhető lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7965
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne h milyen sűrűn hoznak újabb készleteket mert mar vagy 1 hete várok iPhone 7 plus 128gb matt feketére. Azt hittem ez gyorsabban megy esetleg nincs-e (véletlen) vmelyik üzletben raktáron ? ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.