Törölt_tag7985 Posztolva ekkor: 2017. március 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. március 31. (szerkesztve) Decemberben vásároltam egy Huawei P8 mobiltelefont aminek a Build-száma GRA-L09C432B222. Azt szeretném megtudni, hogy erre a verzióra mikor fog kijönni az android 6.0 mert sajnos eddig sehogy sem sikerült frissítenem! A választ előre is köszönöm! Szerkesztve ekkor: 2017. március 31. Szerkesztő: csabi0719 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2017. március 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 31. 3 órája, csabi0719 írta: Decemberben vásároltam egy Huawei P8 mobiltelefont aminek a Build-száma GRA-L09C432B222. Azt szeretném megtudni, hogy erre a verzióra mikor fog kijönni az android 6.0 mert sajnos eddig sehogy sem sikerült frissítenem! A választ előre is köszönöm! A Telekom frissítés több lépcsőből áll de a Huawei hivatalos álláspontja szerint bármelyik hivatlos szoftver feltelepíthető rá így elérhető rá manuálisan az új verzió bármikor nem csak Telekomos forrásból de sima Huaweo-esből is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2017. április 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 1. 4 perce, csabi0719 írta: De sajnos nem találok sehol erre a verzióra frissítést semmilyen weboldalon sem meg a huawei oldalán sem. A telefonom frissítője pedig szintén nem talál semmilyen frissítést. http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=78706&key0=Mobile Phones&key1=Smartphones&key2=GRA-L09 Mindenképp csinálj előtte biztonsági mentést mert adatvesztéssel jár a manuális frissítés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. március 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Üdv! Mitől függ az új szoftverek megjelenése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7985 Posztolva: 2017. április 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 1. De sajnos nem találok sehol erre a verzióra frissítést semmilyen weboldalon sem meg a huawei oldalán sem. A telefonom frissítője pedig szintén nem talál semmilyen frissítést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7985 Posztolva: 2017. április 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 1. Ezt már egyszer letöltöttem de sajnos nem tudtam megnyitni sem ismeretlen fájlként jelezte ki a telefonom és különbözik a build szám is attól amit letöltöttem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zsolti1122 Posztolva: 2017. szeptember 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 12. http://consumer.huawei.com/et-en/mobile-phones/support/downloads/p8lite-eten.htm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7985
Decemberben vásároltam egy Huawei P8 mobiltelefont aminek a Build-száma GRA-L09C432B222. Azt szeretném megtudni, hogy erre a verzióra mikor fog kijönni az android 6.0 mert sajnos eddig sehogy sem sikerült frissítenem! A választ előre is köszönöm!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: csabi0719Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.