Posztolva ekkor: April 2, 2017 Üdv! Azt szeretném kerdezni (én is) hogy mikor érkezik már végre a 7.0-ás frissítés, most már nagyon ideje lenne Telekom... Mi tart ennyi ideig? És kérlek ne csak azt a cikket vágjátok be válaszként... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: April 2, 2017 Mitől függ az új szoftverek megjelenése? Nem viccből szoktuk ezt belinkelni... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: April 2, 2017 https://support.t-mobile.com/community/phones-tablets-devices/software-updates Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: April 2, 2017 2 órája, TMD44 írta: Üdv! Azt szeretném kerdezni (én is) hogy mikor érkezik már végre a 7.0-ás frissítés, most már nagyon ideje lenne Telekom... Mi tart ennyi ideig? És kérlek ne csak azt a cikket vágjátok be válaszként... Szia! Pedig csak azt tudjuk belinkelni mert az a hivatalos válasz! Még csak pár országban jelent (Magyar függetlenekre se adták még ki) meg a 7.0 frissítés S6 SM-G920F-re itt szépen meg lehet nézni, nincs ez másképpen az S6 Edge SM-G925F és az S6 Edge+-al sem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: April 2, 2017 Jó rendben köszönöm a válaszokat és elnézést! Akkor várok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 10, 2017 Érdekes módon a Vodefonnak már márciusban (!!!!) sikerült a software frissités:D botrányos Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: April 10, 2017 Ekkor: 2017. 04. 02. at 19:36, Roli82 írta: Szia! Pedig csak azt tudjuk belinkelni mert az a hivatalos válasz! Még csak pár országban jelent (Magyar függetlenekre se adták még ki) meg a 7.0 frissítés S6 SM-G920F-re itt szépen meg lehet nézni, nincs ez másképpen az S6 Edge SM-G925F és az S6 Edge+-al sem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 12, 2017 A mai naptól elérhető a 7.0 frissítés! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdv!
Azt szeretném kerdezni (én is) hogy mikor érkezik már végre a 7.0-ás frissítés, most már nagyon ideje lenne Telekom...
Mi tart ennyi ideig? És kérlek ne csak azt a cikket vágjátok be válaszként...
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon