Posztolva ekkor: April 20, 2017 Lumia 640 LTE készülékem van, a Facebook - Messenger használatához szükségem lenne a Win 10.1 op rendszerre. Honnan tudom letölteni és hogyan kezdjek hozzá? A kapcsolatok, meg maradnak e? Nem szeretném a telefonszámokat elveszíteni! Köszönöm Metro Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 20, 2017 Hello @Metro, itt nézz körül, itt megtalálsz minden infót (a 640-en elméletileg megy a Win 10-re váltás, és ha a gyakorlatban is elérhető számodra, akkor leírásokkal lépésről lépésre végig is vezet) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 20, 2017 Üdv @Metro Win-nél nem tudom, hogy van, de Androidnál automatikusan frissül, ha van elérhető újabb rendszer. Nézz körül a gyártó weboldalán. Régen használtam Win-t, akkoriban még volt egy ActiveSync nevű alkalmazás, amivel le lehetett menteni PC-re a kontaktokat, sms-eket stb. Androidban ma már a Google felhőjébe menten az ilyen dolgokat, a pár negyon fontos számot pedig a sim kártyára is rátettem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Lumia 640 LTE készülékem van, a Facebook - Messenger használatához szükségem lenne a Win 10.1 op rendszerre. Honnan tudom letölteni és hogyan kezdjek hozzá? A kapcsolatok, meg maradnak e? Nem szeretném a telefonszámokat elveszíteni!
Köszönöm Metro
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon