erika70

Vezetékes telefon

Kérdés

Tisztelt Szakértők! Hogy lehet az hogy a vezetékes telefon csak akkor müködik ha be van kapcsolva a laptop? Díjcsomag módosításunk volt, modem helyett wifi lett. Ma délelőtt állították át.  Mitől lehet ez? S ajnos most vettem észre, akkor nem néztem meg van e telefonvonal.

Köszönöm segitéséget, Erika

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @erika70, ott lehet a kutya elásva, amit btz feszeget. a leírásod kevés hozzá, hogy pontosan értsük, milyen eszközeid vannak, és áramtalanítasz-e a laptop használata után. de szerintem van egy digitális elosztód, ami wifis (vagy arról lóg egy wifi router), és a digitális elosztóra rá van kapcsolva a telefon is. ha csak a laptop használat idejére van bedugva vagy áram alá helyezve a digitális elosztó, utána kihúzod vagy kapcsolóval áramtalanítod, akkor normális, hogy csak ekkor van vonalad. ha ez nem áll, folyamatosan áram alatt van minden, és mégis elmegy a vonal, akkor viszont tényleg van valami bibi a rendszereddel (ekkor hívd a Tét, segítenek)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv kedves @erika70

Elég érdekes probléma. Mikor a laptopot kikapcsolod akkor nincs telefon vonal, mikor bekapcsolod, akkor visszajön? A wifis eszköz is áramtalanításra kerül illenkor?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most