Törölt_tag8249 Posztolva ekkor: 2017. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 15. Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 15. Üdv! Online is elvégezheted itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 15. 6 órája, gigi írta: Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg? Adataidat online egyeztetheted Fontos, hogy az adatokat pontosan úgy add meg, ahogy az igazolványon szerepelnek. Például, ha Budapesten születtél, és az igazolványban így szerepel: "Budapest 08 (Magyarország)", akkor a felületen is így kell beírni, fontos a szóközöket is figyelni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8249
Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.