Posztolva ekkor: May 15, 2017 Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: May 15, 2017 6 órája, gigi írta: Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg? Adataidat online egyeztetheted Fontos, hogy az adatokat pontosan úgy add meg, ahogy az igazolványon szerepelnek. Például, ha Budapesten születtél, és az igazolványban így szerepel: "Budapest 08 (Magyarország)", akkor a felületen is így kell beírni, fontos a szóközöket is figyelni Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: May 15, 2017 Üdv! Online is elvégezheted itt Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Tisztelt Telekom!Én afelől szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudom az adat egyeztetest elvegezni ha nem vagyok Magyarországon.Ezt csak személyesen az uzletben tehetem meg?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon