Törölt_tag8565 Posztolva ekkor: 2017. június 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 3. (szerkesztve) Hibásan töltöttem fel az egyenlegemet. Tehát rossz számot adtam meg. Lehet-e valamit tenni, hogy visszakapjam a pénzem. Szerkesztve ekkor: 2017. június 3. Szerkesztő: blerioka Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. június 3. Megosztás Posztolva: 2017. június 3. Hívd fel az ügyfélszolgálatot telefonon. Internetet, fórumokat lapozgatva olvasni ilyet is, olyat is a témában. Volt olyan is, akinek a tévesen feltöltött sim tulaja fizette vissza a pénzét, persze ez nem kötelessége senkinek,de olyat is olvastam, hogy mindkét fél bement a pontba és simán átrakták a pénzt. Sajnos olyan is volt, akinél karszéttárás volt az ügyintéző részéről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Hello @blerioka, az van, amit btz írt, ha tudod a számot, hívd fel az illetőt, hátha (az ő jóindulatán múlik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8565
Hibásan töltöttem fel az egyenlegemet. Tehát rossz számot adtam meg. Lehet-e valamit tenni, hogy visszakapjam a pénzem.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.