Törölt_tag8583 Posztolva ekkor: 2017. június 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 5. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha mobilon hívok egy pillanatnyilag Németoszágban lévő szintén telekom mobilos partnert, mennyi az ő "percdíja"? Nem igazán találtam erre választ a tarifáknál. üdv, Feri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Üdv @Feri69 Az ÁSzF szerint Hívásfogadás percdíja Világjáró EU díjcsomag esetén (Ft/perc) EU. díjzóna 0 Ft , dominó esetén 4,3 Ft/perc. Más opciót nem találtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8583 Posztolva: 2017. június 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Szia! Köszi a válaszodat... itt nincs semmiféle különös csomag a hívott félnél sem és az egyik pdf-ben a hívásfogadásnál 100 Ft nagyságrendre emlékszem. Ez olyan téma, mintha valaki csak kiruccanna Németországba egy napra és fel szeretném hívni, ezért ő mennyit fizet. Különös jelentősége persze nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. (szerkesztve) 4 Ft körül fizet most percenként dominóban elvileg...jun. 15 után az első 100 perc hívásfogadása ingyenes lesz, ha a magyar cég ügyfele... persze ha "német" telekom mobilos akkor 99 Ft/perc..hiszen az akkor már nemzetközi hívás... egy fontos infót kihagytál, melyik cég ügyfele is pontosan... .. Szerkesztve ekkor: 2017. június 8. Szerkesztő: tsteve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. (szerkesztve) - Szerkesztve ekkor: 2017. június 8. Szerkesztő: tsteve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8583 Posztolva: 2017. június 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Szia! Köszi a választ...:-) magyar telekomos természetesen... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. lehet hogy félreérthető voltam, a nemzetközi hívásnak természetesen az indítási dija a 99 Ft/perc...azaz te fizetnél annyit, ha ő német telekomos lenne...akkor ő persze semmit sem fizetne... bocs a tévedésért... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8583 Posztolva: 2017. június 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Szerintem okés...- tehát én hívok Magyarországról egy magyar telekomost, aki éppen Németországban van egy ideig és az ő hívásfogadás díja az érdekes csak, ami szerinted 4 Ft/perc. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. (szerkesztve) igy van.. de jun. 15 után már ez a dij is megszűnik.. domino esetén csak havi 100 perc erejéig Szerkesztve ekkor: 2017. június 8. Szerkesztő: tsteve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8583 Posztolva: 2017. június 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 9. Köszi mégegyszer... üdv, Feri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8583
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha mobilon hívok egy pillanatnyilag Németoszágban lévő szintén telekom mobilos partnert, mennyi az ő "percdíja"?
Nem igazán találtam erre választ a tarifáknál.
üdv, Feri
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.